keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesäkuulumisia ja Jamin 8v 9kk pvä kuvia

Onpas ihan yhtäkkiä vierähtänyt nämä muutamat viikot kun en ole edes muistanut että tännekin voisi jotakin päivitellä! Olen kai niin nauttinut kesästä, etten ole muuta oikein kerinnytkään.. Kovin lämmintä ei aina ole ollut, mutta uimassa on silti käyty, kuin myös sukuloimassa, ajettu moottoripyörällä ja shoppailu-ja festarireissuilla. Alennusmyynteihin oon laittanut rahaa palamaan varmaan tonnin edestä, mutta kesäalethan on vaan kerran vuodessa, joten mitäpä tuota katumaan!

Olen myös jännittänyt Jamin pentujen syntymää, että josko sielä sopiva pentu mullekin syntyisi. Ensimmäisten pentujen pitäisi syntyä ihan näinä päivinä ja kyllä on vaan jännää tämä orottelu. Oon pennulle ostellut jo yllättäen kaikenlaista valmiiksi, toivottavasti kaikki nyt vaan menisi suunnitelmien mukaan.

Tähän laittelen kuvia tästä tulevasta isästä, jotka kuvasin samalla reissulla kun Makiankin kuvat. Saman reissun kuvat Taikasta ovat sitten luvassa myöhemmin.

En oikein osannut päättää mitä kuvia laittaisin, joten laitoin kaikki jotka kansiosta silmään osuivat!


Ja sitten vielä bonuskuva Jurvan reissulta!


Mukavaa elokuuta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sun pitää joskus ottaa kuvia Awasta & Hetasta. Noi sun ottamat kuvat on niin hianoja. Toki nuo mallit saattaa olla aika vauhdikkaita, ne ei paljoa poseeraa :'D

  VastaaPoista
 2. No ei nää nyt onnistuneimmasta päästä ole, mutta kiitos! :) Ja pitää joskus puisto/toko tai jollaki muulla reissulla kuvailla! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Haluisin antaa sulle haasteen! Jos kiinnostuit, niin käy hakemassa meidän blogista "Koirasi osaa" tehtävä :-) Mulla ainakin oli hauskaa sitä tehdessä! :-))

  Lisäksi onnea paljon Jamille isäpappa-tittelistä, toivottavasti saatte uuden pörröpallon <3 Meidän Sakari ainakin tuo niin paljon iloa, että halkean!! :-)

  VastaaPoista
 4. Oi kivaa, kiitos haasteesta! :) Kyllä noista koirista on niin paljon iloa tosiaan, etten vaihtais pois kyllä mistään hinnasta! En millään malttaisi odottaa että Jamin pennun saisin! Kolme poikaa sille nyt syntyi tähän ekaan pentueeseen! :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!