perjantai 5. lokakuuta 2012

Hups!

Johan on aika mennyt nopeaan! Reippaasti yli kuukausi viimeisestä postauksesta.. Noo, puolustuksekseni voin sanoa, että on ollut kiirettä töiden ja koiranpennun katsomis- ja hakureissulla / valinnassa / nimen päättämisessä jne.

Tässä ensin pari kuvaa katselureissulta, pennut neljä viikkoisia.

Vasemmalla Riemu ja oikealla veljensä Raksu!
Riemu nukkuu!
Sormien pureskelija
"Haluun nää kaikki!"
Raksu, Juti ja Riemu! ( Eli BC's Quite a Fellow, BC's Quite a Hero ja BC's Quite Unique)

Ruokatauko!
Jamin ja Saran pennut kasvoivat kaikki hienoiksi mitsujen aluiksi ja päätös siitä, kenet haluaisin itselleni, oli todella vaikea. Lopulta päädyin kuitenkin Black Caesar's Uniqueen ja kun pennun ja Satun kanssa lähdimme hakureissulta kohti kotia, tuntui pentu jo niin omalta etten olisi sitä enää missään nimessä halunnut vaihtaa.


Itse hakureissuhan ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan kun ohjaustehostimesta loppui öljyt, renkaista lähti paineet ja jossain ehkä reilut sata km Lappeenrannasta mersun vaihteet rupesivat takkuamaan ja oli todella työn ja tuskan takana, että pääsimme perille Vainikkalaan. Ihmeparantuminen kuitenkin tapahtuia ja muutaman tunnin levättyään mersu olikin taas ihan kunnossa, on ne vaan jänniä autoja nuo mersut!

Hakureissulla, pentu juuri valittuna!
Pentu sai pitkien pohdintojen jälkeen nimekseen Riemu. Vaihtoehtoina olivat myös Robin, mutta kaikki niin vastustivat sitä, niin en sitten sitä viitysinyt laittaa. Myös Juju, Jippo ja Jukra oli ehdolla, mutta hylkäsin ne kun sain pakkomielteen R kirjaimesta.

Ja sitten lisää kuvia Riemun ekoista kahdesta viikosta kotona!


Toinen päivä kotona
Pöydällä seisominen on helppo homma!

<3

Broilerinkaula oli suuuuperherkku!

Riemu on tietenkin hurmannut kaikki,  tietenkin myös veljeni Eemelin.

Jamikaan ei ole pannut poikansa saapumista ollenkaan pahaksi!
Poseerausta  Jurvassa
Ronin mielestä koiranpennut on vakava asia ;D 

Kaikki neljä <3
Isä ja poika <3

Pennun kanssa on lähtenyt rullaamaan todella hyvin. Hienosti tekee tarpeensa pihalle heti kun sen sinne vie ja muutenki ollut hieno. Vähän meinaa vaan nirssoilla ruuan kanssa, ei mitkään nappulat meinaa laskea, ainoastaan liha-ateriat tuntuu uppoavan. No, onneksi pienellä huijauksella on vähän nappuloitakin saanut menemään. Taitaa Riemu arvata että isona ei sitten nappulat luultavasti ruokavalioon juuri kuulu. Muut koirat on ottanut Riemun hienosti vastaan, Makia on ihan onnessaan kun on saanut leikkikaverin ja leikkiikin Riemun kanssa todella hienosti. Jamikin on ihme kyllä jopa leikkinyt jo tässä vaiheessa pennun kanssa!

Muutenkin kuuluu oikein hyvää kaikille koirille, Makialla vaan on hirveä karvanlähtö, todella lupaavaa Seinäjoen KV:ta ajatellen! :D

Jamin viidennetkin pennut ovat syntyneet ja nyt jo neljä viikkoisia. Aivan ihania tapauksia tästäkin yhdistelmästä tuli, niinkuin toki odottaa voikin! ;) Listätietoja tästä yhdistelmästä täältä.

Jatkossa yritän taas päivitellä vähän useammin, viimeistän Seinäjoki KV:n jälkeen sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!