tiistai 28. helmikuuta 2012

Jamin silmätarkki ja tohelointia!

Torstainan 23.2 oli siis Jamilla silmätarkki. Seinäjoen eläinklinikalla. Eläinlääkärinä toimi Heikki Nurmi.

Päivällä  ennen silmätarkkia Jami oli mulla mukana eräällä kurssilla kansalaisopistolla, kaikkeen sekin joutuu, vaikka nauttikin tilanteesta kovin kun sai kaiken huomion itselleen! :D

Kaikki siis meni silmätarkin osalta oikein loistavasti, Jamilla on terveet silmät! Muilta osin ei sitten ehkä ihan niin loistavasti... Parkkeerasin mersun nimittäin hienosti ojaan klinikan pihassa. Piha oli ihan täynnä autoja ja kuvittelin, että oja on niin matala, että siihen voi kätevästi parkkeerata, mutta ei se ihan niin ollutkaan.. Hetken sain olla sormi suussa ja miettiä, että mitäs  nyt sitten, millä ihmeellä saan mersun pois sieltä ojasta. Onneksi avukseni tuli sitten eräs herrasmies joka oli myös koiransa kanssa silmätarkissa. Hetken pähkäiltiin, että mites mersu tuolta tulis parhaiten, kun pihaan tuli mies jonkun neliveto hiluxin kanssa ja tuumasi  "Ajattelin tulla avuksi kun näyttää siltä että mua tarvitaan" Ei vitsi, ihanaa kun tuollaisia ihmisiä on!

Jamin vuoro mennä silmätarkkiin tuli ja jätin avaimet miehille jos he vaikka saisivat mersun pois ojasta ja kyllähän ne oli saanut, ei ollut ojassa enää kuin jäljet mun ja muiden hienoista parkkeerauksista siihen ojaan! :D ( Moni muukin oli kuulemma ollut siinä ojassa saman päivän aikana.)  Ihan kätevästi sujui tämä kyllä, kiitokset molemmille miehille, olen ihan superkiitollinen molemmille!



     Tässä olis vielä Jamilta paaputus terveiset, terveiden silmien kunniaksi!






6 kommenttia:

  1. Älkää välittäkö mun tosi ihanasta äänestä tuolla videolla! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana Jamppa! Paaputusterveiset takaisin! :D

    VastaaPoista
  3. Tollanen peruspaaputus! :D Hiljannen kyllä, oli vissii rankka päivä tuola opistolla nii ei jaksanut mekastaa!

    VastaaPoista
  4. Hyvä et terveet silmät! Hih. Miehet on ihan jees välillä! <3

    VastaaPoista
  5. Jotkut miehet on kyllä! :D Noi nyt oli enempiki ku jees!

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa tohelointia!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!