tiistai 6. maaliskuuta 2012

On pimeys ohi, taas kuljetaan valoon päin, kevät ja minä (ja vielä hyvässä seurassa) !

Ihanaa, kevät on jo selkeesti täälä! Asfaltti näkyy jo vaikka kuinka paljon, linnut laulaa ja nähtiinpä Lindan kanssa metsälenkillä pajunkissojakin, iiih, tykkään niin paljon keväästä! On ihanaa kun luonto herää eloon ja tuntuu, että niin tekevät ihmisetkin. Aurinko jo lämmittää, mutta ei kuitenkaan ole liian kuuma, kesäloma lähestyy...
Eilen oltiin siisLindan kanssa pitkällä metsälenkillä ihan mahtavassa paikassa, koirat nautti suunnattomasti, eikä voi tosiaan sanoa, että meillä ulkoiluttajillakaan kurjaa olis ollut! Koirista meillä oli tällä kertaa mukana mulla Makia ja Lindalla Kurko ja uutuustulokas Samba.


Muutaman kuvan otin lenkin varrella, mutta ei paljoa kyllä kuvailut kiinnostanut, ku ei mulla suostunut toimia kun kittiputki ja sekin vähän takkuisesti. Ei tässä kai auta muu, kuin lähteä obiskaostoksille! Ajattelin hommata tämän tai tämän, onko kenelläkään kokemuksia tai ehdottaa jotakin toista, saman hintaluokan obiskaa? En viitsi mitään kovin kallista ostaa, hajotan sen kumminkin! Melkein itkettää nää kuvat, älkää katselko kovin pitkään ja tarkasti! :D"Sähän tykkäät tästä poskesta repimisestä, etkö tykkääkin?!"


Teinipari matsaa!


Kurko on niin hieno paimennin, se ei lähe ollenkaan kauas, toisin ku Makia! :D


Tässä huomaamme paimentimien ja huskyn eron. ( Kärjistetysti! )  Paimentimet "Mitä voin tehdä vuoksesi? En mene kauas sinusta." Husky "Joo, huuteleppa sitte ku sullon jotaki hyvää, tuun jos kerkiän ja katotaan jaksaako mua kiinnostaa., mullon niitä omiaki juttuja!" Samba siis juoksentelee tuola kaukana taustalla ja tuli kyllä hyvin luokse, ettei nuo kärjistykset ihan siihen kyllä sovi. :D

Viilentyminen menossa!


Samballaki piisas sitä virtaa ja nopeutta niin jotta jäi teinit kakkoseks!


KurkoBuukkaus on sellaane pieni belgialainen :D<3


Buukkaus  kahren tulen välissä!


"Ei varmaan vielä mennä kotia."


Kotona ruuan jälkeen maistuikin jo uni, eikä Makiaa tuntunut haittaavan ollenkaan, että se sai jäädä yksin kotiin, kun lähdin Taikan ja Jamin kanssa käymään vielä juoksulenkillä, että sain nekin liikutettua.


 En tajua tuota Makian nukkumisasentoa? :D Ja ihme että säkkituoli kelpas eikä mennyt sohvalle tai sänkyyn, tais olla liian väsynyt ottamaan sitä riskiä, että pitäski väistyä lattialle mun tieltä.

                     
Kauniit kevätpäivät ovat kyllä ehottomasti parhaita lenkkeilypäiviä, mahtavaa kun ei ole liian kylmä eikä kuuma ja koirat voivat viilentää itseään kieriskelemällä lumihangissa, eikä kokoajan tarvitse olla tarjoamassa vesikuppia.


Vähän vaan harmittaa, kun rekeily (ja meillä kotona potkukelkkailu :D) kauden loppu jo häämöttää, kun lumet alkavat pikkuhiljaa sulaa jo niin paljon, että pian saa siirtyä treenailemaan pyörän kanssa. Tämä kausi on ollut niin mukava, kun on saanut treenata yhdessä Lindan ja poikien kanssa, yhdessä treenaaminen tuonut todella mukavaa vaihtelua tähän touhuun.


Mutta, aina (toivottavasti) tulee taas uusi talvi ja rekeilykausi, sitä odotellessa on ihanaa vaihtelua käydä koirien kanssa pyörälenkeillä ja sitten kun on liian kuuma pyöräilyyn, onkin jo tarpeeksi lämmin uimiseen ja se vasta mukavaa puuhaa onkin! Onneksi meillä on nämä useinmiten kivat, vaihtelevat vuodenajat, niin pääsee koirienkin kanssa tekemään erilaisia juttuja, eikä tarvitse aina touhuta samoja juttuja.

Sitä lumien sulamista ja uintikelejä siis sittenkin odotellessa!


Otsikko muuten tulee tästä mahtavasta biisistä! Tästä tulee aina ihana ja keväinen fiilis!3 kommenttia:

  1. Ensi viikolla voisimme taas mennä lenkkeilemään ;)

    VastaaPoista
  2. Makia oli vähän väsynyt! Oon muuten ruvennut sanoo sitä Hördikseksi, sulta tarttunut! :D

    Ens viikolla pitää tosiaan taas mennä!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!