tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vaasa KV ja kevään juhlintaa !

Olipas kiva reissu, kyllä kannatti taas lähteä!


Nukuin vaan kolmen tunnin yöunet, mutta ei silti pahemmin reissussa väsyttänyt, kun oli niin kiva päivä kera hyvän seuran ja mahtavien koirien. Aamulla pomppasin innoissani sängystä ja lährin Jamin kanssa ajelemaan kohti Vaasaa, ( Mankun jäädessä kotiin siivoamaan ja järkkään juhlia, reilu jako, mutta iteppä halus! ) ja olin sopivasti noin tuntia ennen kehää paikalla. 


Odoteltiin kehän menoa, Linda kuvasi!
Jami esiintyi hyvin ja tuomarikin ( Tuula Savolainen ) ihan tykkäsi, kun tuloksena oli ERI SA PU3 ROPVET!


Ekaa kertaa otettiin tällänen pokaalikuva, aika huono, mutta parempi ku ei mitään!
Arvostelu kuului näin " Tyypiltään  erinomainen veteraaniruos. Hyvät mittasuhteet. Edelleenkin reipas terhakka olemus. Hyvä pää ja ilme. Tilava runko. Tasapainoinen raajarakenne. Hyvä karvanlaatu ja turkki. Liikkuu joka suhteessa erittäin hyvin. Veteraaniksi erittäin hyvässä kunnossa olevat hampaat. Miellyttävä käytös."
Mahtava ilme mulla.. Kuvan on tainnut ottaa Linda, korjatkaa jos olen väärässä!


Kun tuomari katsoi Jamin suuhun, rupes heti kuulumaan kehuja ja tuomari totesikin, että parhaat hampaat mitä on ikinä näin vanhalla nähnyt. Jamilla ei ole edes ikinä poisteltu hammaskiveä ja silti hampaat ovat todella kivassa kunnossa. Täytyy laittaa joku kuva hampaista, kun vaan kerkeän ja ennenkaikkea muistan sellaisen ottaa! Tuomari kysyi Jamin ruokavaliosta ja kun kerroin että pääasiassa raakaa menee, totesi tuomari että "Hyvä, ruokavalio on oikea!"  Oli ihanaa saada palautetta, että oon hoitanut Jamin hyvin!


Arvostelussakin kehuttu terhakka olemus kyllä pitää paikkansa, kehän laidallakin Jami yritti vaan hurmata narttuja paaputtamalla tekemällä ties mitä temppujaan!Tällä vaaleella kaverilla on sama isä ku Jamilla ja Jami oli ihan sitä mieltä että kiva kaveri on!
Meidän kehän jälkeen oli luvassa Lindan ja Kurko grontun esiintyminen ja sitä mentiinkin sitten porukalla katsomaan. Kurko meni tosi hienosti saaden ERI:n ja ollen JUK3. Onnea Buukkaukselle ja Lindalle hienosta tuloksesta!


Aamulla olin missannut Wilman ja Irina beussin esiintymisen, josta tuloksena oli ROP-pentu ja KP. Kiva näyttelyuran avaus W & I !

Päivää hieman varjostivat pari palohälytystä, joiden takia tuli seistyä ulkona loskassa ja räntäsateessa. Voitte vaan kuvitella miten ihanasti kastui kengät ja kaikki, kyllä oli sitten mukava odotella ryhmäkehiä!  Uutinen aiheestaMira M kuvasi korvattoman Jamin pokaalinsa kanssa! Kiitokset kuvasta!


Meidän porukan kaikilla koirilla meni niin kivasti, että illalla oltiin ansaittu todellakin kevätriehailupippaloinnit meirän luona (tai oikeastaan meriän isän luona), kera monien muiden ystävien! Pippalot olivat todella mainiot, kiitos vain kaikille osallistujille!


Iloinen meininki oli! Toinen on tässä vaiheessa menossa ja normaalit viisi koko iltana, että ei johdu hirveästä humalasta mun sekava olemus, mä vaan oon tuollaanen! :D Ja tuo kalja ei muuten oo mun, hyi kalja on niin pahaa ettei sitä kukaa voi juora!


Sunnuntai aamunakin oli ihan mahtava fiilis, olin ihan fiiliksissä vielä näyttelyistä ja kivoista juhlista, sekä siitä, että takapihalla oli alkanut ihanasti kasvaa nurmikko! Jee kevät! Koiratkin oli ihan fiiliksissä sunnuntain lenkillä, nekin tykkää keväästä, ihan selkeesti! 


2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!