torstai 26. huhtikuuta 2012

Kaikenlaisia kuulumisia!

Kesä se vaan lähestyy kovaa vauhtia! Kohta on taas niin lämmin, että saa mennä koirien kanssa rannalle koko päiväksi, mahtavaa! Mutta ensin haluan nauttia tästä keväästä ihan täysillä, kyllä se kesä sieltä kerkee tulla..

Kuvituksena toimii muutama tammikuussa ja maaliskuussa otettu kuva, joita en oo täälä vielä julkaissut.

Jami nauttii elämästä!
 Nyt on kyllä ollut tosi kivat säät liikkumiseen, ei liian kylmää eikä kuumaa, eikä ole hirveästi satanutkaan. Kuraa on kyllä ollut taas enemmän kuin tarpeeksi, mutta se on pikkuvika! Ollaan pyöräilty paljon koirien kanssa ja ollaan kaikki nautittu siitä ihan täysillä. Makia ei aluksi millään malttanut vaan ravata pyörän vierellä, vetämään olisi pitänyt päästä, vaikka päällä olikin tavalliset valjaat eikä vetovaljaat. Ollaan toki vetolenkkejäkin tehty, mutta vain muutamia kilometrejä ja kevyesti kun lämpötila on pyörinyt kympin pinnassa ja välillä muutaman asteen ylikin.


Ensin haukuttiin hulluna Mankulle että sais herkkuja, käsky istu tuli ja koirilta heti rauhottavaa signaalia että joo ei me mitään, anna nyt vaa herkkua!
Ei näistä saa yksin hyvää yhteiskuvaa! Kaikki muu kiinnostaa muttei kamera ja aurinkoki häikäisee!
Makian kanssa käytiin taas eilen tokoilemassa ohjatuissa treeneissä, yllätyin kuinka kivasti liikkeestä maahanmeno meni, tuo on tajunnut sen tosi hyvin, vaikkei ollakkaan kun ihan paristi sitä treenattu! Muutenkin treenit meni ihan kivasti, verrattaen siihen, että meillä oli ohjatuissa tokotreeneissä nyt joku kuukauden tauko, eikä olla kaveriporukallakaan keretty treenailemaan, muutakuin yhteislenkkeilyä. Kurko (Makian the paras kaveri!) vähän kiinnosti, mutta ehkä jopa vähemmän kuin viimeksi, ihme kyllä! Tokoilun jälkeen vietiin teinit Lindan kanssa puistoon jotta saivat purkaa viimeisetkin ylimääräiset energiansa ja hengailla toistensa kanssa pitkästä aikaa ihan kunnolla.

Tässä kaikki yrittää niin hienosti, muttaku aurinko!

Tammikuinen poseeraus

Ja tuulikin kivasti tällä reissulla, joten korvat oli tosi kauniisti!


Nameja tänneee, please!

Taika 5v 11kk
Taika täytti eilen (25.4) kuusi vuotta! Huh huh, Taika on siis ollut mulla jo yli neljä vuotta, ei ikinä uskoisi. Vaikka kun rupeaa miettimään, niin aika tuntuu jopa pidemmältä, kun miettii mitä kaikkea on koettu yhdessä, miten ollaan molemmat kasvettu ja  miten on Taikasta tullut niin hieno koirakansalainen. Taika ei revi edes roskiksia, eikä mitään jos unohdan ne viedä, kun lähden johonkin. Taika antaa mun myös nostaa itsensä syliin, aluksi kun tuli mulle niin sai slaagin jos sellaista edes mietti. Hitaasti mutta varmasti meidän välille on kehittynyt hieno luottamus, mistä olen todella iloinen. Onneksi sain Taikan elämääni ja toivottavasti neiti viettää kanssani vielä monta ja taas monta hienoa vuotta!

Taika tanssii ja Makia miettii että pitäiskö itekki jaksaa kokeilla, että irtoisko tuolla tyylillä niitä herkkuja!
Synttäreitä juhlittiin syömällä Taikan lempparia eli sikaa + nokareet puuroa ja sitä ennen lähtemällä Taikan kanssa kahdestaan pyörälenkille, kyllä oli toinen alkuhämmästyksen jälkeen innoissaan kun sai kaiken huomion itselleen!

5 kommenttia:

 1. Taikalle onnia! :)
  Viimesessä kuvassa Makia huutaa "kädet ylös! teidät on pidätetty! kaikkea mitä sanotte voidaan käyttää teitä vastaan. Joten turpa tukkoon ja ne käpälät taivasta kohti!" .... ai mikä mielikuvitus pääs taas valloilleen?

  VastaaPoista
 2. Ihana Taika ♥ Onnea ja rapsutuksia! Tuliko Taika sulle siis kodinvaihtajana?

  VastaaPoista
 3. Mira hahahah :D Ihan selkeesti noin! Taika kiittelee onniteluista!

  Taika tuli mulle Lumiunelman kennelistä tammihelmikuun vaihtees 2008, ku se ei vetänyt ja tykkäs muista touhuista :) Taikalle tuli paha eroahdistus ja vaikka ja mitä sitte, mutte kaikesta on selvitty ja Taikasta on tullut ihan superhieno <3

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!