maanantai 5. marraskuuta 2012

Riemukkaan penskan kuulumisia !

Niin se aika vaan vierähtää tuon pennun kanssa touhutessa, (ja muutenki) ettei taas yhtään huomaa ettei tänne oo tullut laitettua mitään..


Riemu kasvaa hienosi, on saanut ekat rokotuksensa ja paino on noussut hyvin. 13 viikkoisena painoa oli 2,85kg ja säkää 27cm jos oikein olen mittaillut! :D Leikit Makian ja Jamin kanssa menee oikein hyvin, Taikaa tuo tuppaa kiusaamaan urakalla.. Vetää hännästä ja menee heti repimään huulesta jos saa mahdollisuuden. Ei vissiin ymmärrä vielä omaa parastaan? No, eiköhän sekin aika pian koita! Lenkillä ei tälläisiä ongelmia onneksi ole, vaan Riemu antaa Taikan olla.


Kuten arvata saattaa, kun mun koirasta on kyse, on Riemukin hieman eriskummallinen persoonansa.. Se nimittäin nostaa jo jalkaa! On nostanut jo monta viikkoa.. Joskus sen ollessa melkein 9 viikkoinen, näin sen nostavan jalkaa ja luulin näkeväni omiani. Tuo toistui muutamia kertoja ja pari viikkoa sitten kaverini näki sen myös nostavan jalkaa ja silloin totesin että nyt ei oo mun päässä tai silmissä vikaa vaan tuo penska vaan on kummallinen! Jalka nousee ihan kunnolla, kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä. Joka kerta kun tuota pihalla käyttää, niin jalka nousee muutamia kertoja. Riemun velikin tätä kuulema tekee ja asustelee ainoana koirana, joten pelkästää mallioppimisesta ei ole kyse..

Näin sen merkkailu toimii... :D

Riemua olen käyttänyt ties missä kissanristiäisissä, pieniä lapsia ja muita lemmikkieläimiä tapaamassa ja mätsäreissäkin käytiin ihmettelemässä ( Jami esiintyi hienosti BIS2<3 ) ja missään tuo ei ole onneksi reagoinut mihinkään sen kummemmin. Tästä on hyvä tuon kanssa jatkaa! :)

Loppuun vielä kuvia tästä touhukkaasta vekarasta!

12.10


Hurjan pelottava vahti !
Onneksi riehumisen jälkeen maistuu uni!

3 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!