sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Seinäjoki KV ja jatkosuunnitelmia!

Seinäjoki KV:ssaki tuli siis käytyä!

Vähän meinas taas paniikki iskeä, kun olin vaihteeksi viisaana ilmoittanut Jamin ja Makian ja sai miettiä että meneekö kehät päällekkäin. Tietenkin kehät olivat myös aivan eripuolilla areenaa, ihan vain jännityksen lisäämiseksi!

No, kerkesin molemmat esittää itse, vaikka Makian kanssa vähän tiukille menikin ja siksi se esiintyikin ihan miten sattuu. Yritti laittaa leikiksi ja haukahteli mukavasti jne. Tuomari tosin vain tuumasi että "She loves life, oh, lovely temperament!"

Itse en ollut ihan niin innoissaan tuon käyttäytymisestä, vaikkei se yllättänytkään, kun oli joutunut muutaman tunnin kevythäkissä odottelemaan omaa vuoroaan ja kerkesin sen vain muutamaa minuuttia ennen esiintymistä ottaa häkistä, virtaa siis oli pikkusen verran.. No, parempi esiintyminen ensi kerralla! ;)


Hienosti seisoo, voi jestas :D
Makian tulos oli NUO EH3
Arvostelua en jaksa juuri nyt käydä hakemassa ja kirjoittaa sitä ylös, mutta EH johtui turkittomuudesta, neiti oli ja on vieläkin ihan kalju!

Jamin kanssa meni esiintyminen huomattavasti paremmin ja herralla oli turkkiakin.. Arvostelu: "Veteran in excellent condition. Typical propotions. Very nice head. Strong body. Lovely coat. Correct mover" ERI SA ROPvet <3
Jami <3
  
Näyttelysuunnitelmat meillä on jatkossa seuraavanlaiset: Jamin kanssa suunnataan seuraaavaksi joulukuussa Voittajaan, saapi nähä onko silloin yhtäkään karvaa jäljellä, mutta pitäähän sitä käydä koittamassa miten käy, kun ei olla moneen vuoteen sielä oltu! :) Keväällä ajattelin suunnata ainakin Keuruulle ja Vaasaan, ehkä Tampereellekin.

Makia on niin karvaton, että ei lähde messariin ollenkaan, mutta tammikuussa ajateltiin lähteä tuon kanssa kohti Kajaania, josko karvatkin olis silloin kasvaneet takaisin! :)


Keväällä alan sitten pikkuhiljaa päästä Riemunkin kanssa kehiin, että sitä odotellessa! Viimeistään Vaasaan ajattelin penskan kanssa lähteä.

Ja Taika.. Taikahan ei ole ikinä vielä virallisissa näyttelyissä käynyt, mutta oon ajatellut, että sen voisi tässsä johonkin lähelle viedä, tai toisaalta, vois ehkä suunnitelmia vähän venyttää ja aloittaa sillein kevyesti MV näyttelyllä silloin 2014! :D


Ps. Kuvista kiitos kuuluu Miralle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!