tiistai 11. joulukuuta 2012

Voittaja 2012

Aamu kuden pintaan piti olla lähtö, mutta eipäs ollutkaan! Mun puhelimesta oli loppunut akku ja Mankku tuumas vaan kun heräämisestä kysyin "Oli mulla herätys puol 6, mutta ei kiinnnostanut nousta!" :D Onneksi Mira tuli kuuden pintaan meille ja herättiin sitten siihen ja joskus varttia vaille 7 päästiin lähtemään ja ilman mitään kiirehtimistä kerettiin messariin.

Mukana mulla oli vain Jami, koska Makialla ei ole turkkia, Riemulla ei ole ikää ja Taika nyt ei vaan ole mikään näyttelykoira, tosin ehkä vielä joskus, vaikka sinne maailmanvoittajaan sitten! ;)

Jami esiintyi kivasti ja sillä oli jopa turkkia, vaikkei täydessä turkissa ollutkaan. Paikalla oli paljon upeita mittelspitz uroksia ja siksi olenkin erittäin tyytyväinen Jamin tulokseen, joka kuuluu näin; VET ERI1 SA PU3 VSP-vet VETERAANIVOITTAJA -12 ! Arvostelu: "Veteran in excellent condition. Nice head and expression. Good tailset and carriage. Wellmade compact body. Excellent coat. Excellent movement. Shows himself nicely." Mun hieno Jami<3

Näyän todella älykkäältä, niinkuin aina! :D
ROP-vet oli Heldalan Ich Bin Sauber, joka oli myös PN1 ja VSP (sekä mm. erikoisnäyttelyn -12 BIS1), että ei mikään ihmekkään että Jami oli VSP! :D Sauberhan on Saran (Riemun emä) emä, joten Riemun lähisuku kyllä menestyi hyvin, ehkä Riemu itsekkin ensi vuonna? Saapi nähdä mitä tuosta pikkukirpusta kehittyy!

Kotona sitten kerkesin maanantaina noin 3min aikataululla ottaa tälläisen kuvan :)

Reissu oli kokonaisuudessaan todella kiva, vaikka vähän harmittaa etten sen suuremmin kerennyt mitään shoppailemaan, enkä ottamaan Jamista voittajapallilla kuvaa..

Miralle vielä erityiskiitokset hyvästä seurasta!

Seuraavia näyttelyitä odotellessa!

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!