keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vaasa KV - Sekasortoa ja kivoja tuloksia!

Vaasan reissu oli aikamoista säätöä perjantaista asti, mutta hyvin siitä lopuksi selvittiin ja tuloksetkin olivat ihan mukavia!

Ongelmat alkoivat siis heti perjantaina, kun pakkailin auto lauantaita varten. Onnistuin jotenkin viiltämään peukaloni johonkin terävään ja ensin tuntui, ettei tässä mitään, mutta muutaman sekunnin päästä verta tuli niin paljon, että meinasi taju lähteä! Onneksi pääsin siitä sitten sisälle asti ja kymmenen minuutin päästä olin saanut verentulonkin loppumaan. Valitettavasti olin jättänyt Jamin pesemisen vielä viime tinkaan ja sain peukalon halkeamisen takia pestä Jamppaa sitten yhdellä kädellä - ja se vasta säätöä olikin!

Kun sain Jamin pestyä, totesin, että mun pitää vielä pestä Riemun ja Makian tassut jotka oli kuraantuneet iltalenkillä, jolla kävimme Riikan kanssa. No kappas ja ylläri vain - kura ei ollut kuraa vaan jotakin öljyä ja se ei lähtenyt millään pois! Koirilla tassut mustana, vaikka pesin vaikka kuinka monella shampoolla. Ei siis auttanut kuin turvautua ystävämme fairyn apuun ja sillä öljy sitten onneksi lähti. Onneksi nuo ei olleet kovin pahasti uineet siinä öljyssä, niin ei tarvinnut kuin tassut pestä.

Illalla oli vielä muutakin säätöä, mutta selvisin nukkumaan ja aamulla ihme kyllä heräsin ajoissa ja olin lähdössä hakemaan seuralaisiani, kun alkoi yksitellen tulla viestiä että kaikki ovat kipeitä ja tai muuten estyneitä lähtemään mukaan. Pikkuhiljaa siinä sitten alkoi iskeä paniikki, vartti aikaa lähtöön ja kukaan ei ole lähdössä mun mukaan ja mulla oli kolme koiraa, kahta eri rotua ja tietysti mittelit ja colliet oli aivan eripuolella hallia ja samaan aikaan! Onneksi kaverini Kalmari lähti sitten kipeänä mukaan ja sain huokaista vähän helpotuksesta, ainakin saisin koirat sisään halliin ja ehkä löytäisin jonkun esittämään yhden koirista ja loput kaksi kerkeäisin varmaan itse.

Matkalla näyttelypaikalle navigaattori sekosi kun reitin varrella oli menossa tietöitä, mutta ihme kyllä pääsimme paikalle ja pienen urakoinnin jälkeen olimme saaneet roudattua itsemme mittelikehän laidalle ja ei edes pahasti oltu onneksi myöhässä, kerkesin Riemua vähä harjailla ja käydä etsimässä Lindan käsiini, joka lupasikin Makian esittää, jos vain kerkeäsi.



Menin esittämään Riemua ja se meni ihan hyvin, siihen nähden että päässä pyöri vain se, että pääseekö Makia kehään ollenkaan! Riemun arvostelu oli todella kiva ja tässä se tulee :
"Upea pentu, joka vaikuttaa ikäänsä valmiimmalta. Todella kaunis kokonaisuus. Pää, pigmentti, hampaat, silmät, korvat kaikki hyviä. Upea ryhdikäs kokonaisuus, jota on ilo katsoa."
Tulokseksi saatiin PEN1 KP ROP-pen. Riemu <3




ROP-pentu kehässä meitä vastassa oli Jamin viidennen pentueen aivan ihana ja rakastettava Stella (Pianatas Butterscotch Caramel). Näin Stellan ekaa kertaa livenä ja olin aivan haltioissani, ihana pentu!

Stella ( Pianata's Butterscotch Caramel ) PEN1 KP VSP-pentu (Kuvannut Pia Geyskens)
Seuraavaksi olin Jamin kanssa kehässä ja jossain vaiheessa Mira vei Makian Lindalle, ja Makiakin pääsi onneksi kehään! Turkittomalla Makialla tuloksena Vaasasta oli AVO EH, kivalla arvostelulla.
"Feminiininen narttu, erittäin hyväntyyppinen. Oikeat, hyväasentoiset korvat, silmät oikein asettuneet, oikea purenta, hyvä kaula ja selkä, hieman pitkä lanneosa. Pitkä ihana häntä, turkki "ohut". Liikkuu hyvällä askeleella. Iloinen ja mukava." On kyllä mukavaa, kun Makian luonteesta saa aina hyvää palautetta näyttelyissä! Iloinen ja ihana lassiekoira!<3

Lasanen seisoskelee hienosti!
Neljä jalkaa maassa - hyvin esiinnytty siis! ;)
Makia 2v ja melkein 4kk!
Sitten Jamin tuloksiin! Jami meni kehässä kivasti, mitä nyt itse sekoilin, kun olin vieläkin ihan stressin vallassa. Arvosteluksi saatiin tälläinen: Erinomainen kokonaisuus. Vielä hyvin ryhdikäs veteraani. Hyvän muotoinen pää. Hampaat vielä tallella. Hyvä, tiivis runko. Hyvä häntä. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut, riittävät takakulmaukset. Hyvät, reippaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu. VET ERI1 SA PU4 ROP-vet! Hieno Jami <3


<3
Loppujen lopuksi reissu siis onnistui ihan hyvin, vaikka ainekset kunnon katastrofiin olivatkin kasassa! Kiitokset vielä kaikille jotka olivat mulle avuksi, on ihanaa, että on kavereita jotka hädän tullen auttavat! Ensi kerralla varaan kolme apulaista per koira, niin ehkä silloin joku oikeasti pääseekin mulle avuksi! :D

Loppuun kuva  kerrankin väsyneestä Jamista! Hieno vetsku <3





4 kommenttia:

  1. Tuo Stella on aivan Jamin kopio! Todella hieno siis :)

    VastaaPoista
  2. Niin, ei voi kyllä erehtyä kuka on isä! :) Stella oli aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  3. Linda esittää kyllä Makian tosi nätisti! :) Ja onnea vielä hienoista tuloksista ja hienot on koiratkin! Harmi, kun ei näyttelypäivän aikana pystyny jutskaamaan, kun olin itte töissä koko päivän kehässä.. Kiitos vain lenkkiseurasta :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Ja Linda kyllä esitti Makian hienosti, ainaki kuvien perusteella, muuta en tiiä ku en tosiaa kerennyt kattomaan! :D Täytyy taas joku päivä mennä lenkille! :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!