torstai 4. huhtikuuta 2013

Huhtikuuta eletään!

Huhtikuu, ihanaa!

Pääisäinen oli, tuli ja meni ja mukava sellainen olikin! Me ihmiset kävimme heti loman alussa katsomassa Cheekin keikkaa ja vähän juhlimassa, jonka jälkeen lähdimmekin Jurvaan viettämään pääsiäistä. Kokkoja nähtiin muutamat, mutta yhtäkään munaa ei tullut syötyä, mikä ei kyllä haittaa yhtään. Koirien kanssa kerettiin touhuta mukavasti ja käydä pitkillä metsälenkeillä ihanassa, juuri sopivan lämpimässä säässä!

"Haluaisin vähän maistaa!" Riemu vetää tyytyväisenä taustalla siansääreä!
Ennen ja jälkeen pääsiäisen ollaan treenailtu vetojuttuja Lindan kanssa ja myös Riemu ja Lumia ovat saaneet viettää pentupainihetkiä mukavan usein. Kevään viimeinen rekiajelu taidettiin (meidän osalta) tehdä eilen, vähän on ehkä haikeat fiilikset, mutta kuten jo aikaisemmin olen sanonut, pian pääsee pyöräilemään ja se lohduttaa.


Koirat pääsi yhtenä päivänä Lindalla maistelemaan kunnon kokoista vasikan palaa, Tai siis kaikki muut paitsi Taika, joka oli jo autossa odottamassa kotiin lähtöä! Jami juoksi vaan yli, Riemu haistoi ja jatkoi matkaa, Makia oli ainut joka meinasi että tätä voisikin sitten syödä! Taika olisi varmaankin käynyt heti kiinni, kun kaikki fasaanit ja muutkin yritetään pistellä poskeen. Meillähän syödään siis raakaruokaa kotonakin, pakkanen vaan on niin pieni, ettei voi millään mitään kokonaisia vasikoita vastaanottaa keltään, niin ei kovin usein ole päässyt testailemaan, miten koirat tälläisiin reagoisivat.
Lumia malttoi hienosti meilläkin ruveta popsimaan luuta, ei paljon ympäristönmuutokset stressannut! :D
Todiste siitä, että Riemun on päässyt Lumian luo, eikä vain toisinpäin!



Tässä eletään hieman jännittäviä aikoja, sillä Vaasa Kv lähestyy hurjaa vauhtia, ( toivon että lähestyisi nopeammin, ettei Makia tiputtaisi kaikkia karvojaan ja toivon myös että hitaammin, että Jami kerkeäisi hieman kasvattaa turkkiaan! :D) ja meiltä siihen osallistuukin 3/4, Jami, Riemu ja Makia. Makialla on edessään ensimmäinen avoimen luokan esiintyminen ja Riemu pääsee korkkaamaan näyttelyuransa pentuluokassa, Jamin osallistuessa laskelmieni mukaan 7 kertaa vetskuihin. Mukavasti ollaan meidän treeniporukan kanssa keretty treenata näyttelyjuttuja, että suhteellisen toiveikkaana odotan, että koirat esiintyisivät ihan mukavasti!


Jännitystä lisää myös Makian luonnetesti, joka on 21.4. Pelottaa, että neiti keksii jostakin ihme syystä leikkiä jotaki arkajalka collieta, vaikka onkin se, joka vähiten mun koirista mitään pelkää (eikä nuo muutkaan mitään arkajalkoja ole). No, saa nähdä kuinka meidän käy!

Loppuun vielä muutamia kuvia, vanhempia ja uudempia sekaisin!

12.3 Tuli pikkusen lunta!
Jami vain tykkäs!
Ymmärrän, että mitteli saattaa lumentulon jälkee vähä hävitä hankeen, mutta että colliekin? :D

Riemu nukuttaa! Voi miten pienen näköinen kakara, eikä tää ole kuin reilu kuukauden vanha kuva, helmikuussa otettu!

Ystäväni Linnean ollessa meillä lomailemassa, totesi Makia, että voisi isekkin kaivautua Linnin petivaaatteiden sekaan!
Taika rasittuneena vetotreenin jälkeen, maaliskuun alkua eleltiin!
Pienin ISOIN rakkaus nukkuu <3

Sellaista siis tänne.. Ei muutakuin ihania kurakelejä kaikille! ;)

2 kommenttia:

  1. mitä, apua! joko riemu on niin iso että pääsee oikeisiin näyttelyihin :O vastahan se oli ihan lapsi!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vain on! Hurjalta tuntuu kieltämättä itsestänikin! :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!