keskiviikko 7. elokuuta 2013

Isonkyrön ryhmänäyttely 3.8.2013

Jestas kun olikin kiva reissu! Aamusta alkaen kaikki oli aikalailla kohdallaan. Sää oli mahtava, paikalle kerittiin ajoissa ilman mitään ongelmia ja kehän laidalla oli mukavaa porukkaa. Kehää odotellessa sai nauttia auringosta, hyvästä seurasta ja seurata muiden hetkiä kehässä.

Meidän vuoromme koitti viimein ja Riemu pääsikin heti edustamaan muun värisiä mittelspitzejä heti ensimmäisenä. Esiintyminen meni hyvin, ei loistavasti, mutta hyvin. Riemua on vaikea saada motivoitumaan kehässä seisomaan hyvin, koska sitä ei pätkääkään kiinnosta mitkään herkut ja lelutkin huonosti ja niiden käyttäminen kehässä onkin jo vähän vaikeaa. Liikkuminen taas sujuu todella hienosti, mikä on tietysti erittäin mukava asia. Tuomari piti Riemusta ja Riemu sai ERI:n ja SA:n sekä voitti luokkansa.

Hetki tämän jälkeen olikin jo Jamin vuoro, ja Jami esiintyi hienosti, vaikka olikin jo vähän kuumuus vienyt verojaan. Tuomarin piti myös Jamista antaen Jamille ERI:n ja SA:n. Jami myös voitti luokkansa.

Molemmat pojat pääsivät paras uros kehään ja sielä Jamin esitti kaverini Mari ja se meni oikein hyvin, Jami nimittäin sijoittui PU2, Riemun ollessa PU1! Roppi kehässä Riemu seisoi kohtalaisesti, mutta liikkui erinomaisesti ja pikkuherra valittiinkin ROP:iksi. Jamista tuli myös ROP-vet, joten sekin pääsi jatkamaan isoon kehään.

Isoa kehää odoteltiin muutama  tunti ja molempien kanssa käytiin niissä pyörähtämässä, tuloksia ei niistä arvatenkaan tullut, mutta mukavaa oli! 

"Poseeraus ei juuri nyt kiinosta, naapurit grillaa!"
 VET ERI1 SA PU2 ROP-vet!  Tuomarina Susanne Wendell ja arvostelu meni näin "Erinomainen tyyppi, ikäisekseen reipas ja näyttävä uros, oikeanmuotoinen pää, hyvät korvat ja silmät, hampaat vielä tallella (10 vuotias), komea ylälinja ja häntä, riittävät kulmaukset, upea karvapeite, ikä ei paina vielä liikkeissä."
Päviän yli yks vee Riemu <3

JUN ERI1 SA PU1 Sert ROP!  Tuomarina Susanne Wendell ja arvostelu meni näin "Erinomainen tyyppi- ja mittasuhteet, erinomaisesti kehittynyt nuori uros, oikeanmuotoinen pää, hyvät korvat ja silmät, oikea purenta. Kaunis siluetti, hyvin kehittynyt runko, erittäin hyvin kulmautunut edestä/takaa. Oikeanlaatuinen upea karvapeite, todella näytävä koira, liikkuu hyvin."
Poika ja isä!

Seuraavaa näyttelyä odotellessa, joka taitaakin olla mitsujen erkkari!2 kommenttia:

  1. Heei voi vitsi ihanaa ku sulla on collie, mittelspitzejä 2 ja 1 siperianhusky! Meillä on perheessä kaks belgianpaimenkoiraa, ja oon kauan aatellu hankkia itelleni joku just noista kolmesta roduista!!!!!!!!! :D en osaa päättää minkälaisen otan, mut pitää vähän seurata tätä sun blogia!! Ääh vähän siistii! :)

    VastaaPoista
  2. Helou! Sori kun tämä vastaaminen on kestänyt, on ollut niin kiirettä ettei ole kerinnyt edes ajatella blogia! :D Itsekkin olen kyllä ollut tyytyväinen rotuvalintoihini, mukavaa kun on erilaisia koiria erilaisiin touhuiluihin, vaikka kaikkien kanssa olenkin kokeillut tosi monipuolisesti kaikenlaista.

    Belgianpaimenkoirat on kyllä kivoja, jos hommaisit huskyn niin niistähänä voisi hyvässä tapauksessa olla vetoseuraa sille huskylle! :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!