perjantai 2. elokuuta 2013

Riemu 1v!


Riemupetteri jo yhden vuoden, uskomatonta! Tuntuu kuin siitä olisi ihan pieni hetki vasta, kun tuon ihanan pienen palleron sain kotiin, niin se aika vain juoksee. Paljon on jo pienen mittelin alun kanssa keretty kokea, ollaan aloitettu agility ja tokoilu, käyty mätsäreissä ja kolmessa virallisessa näyttelyssä loistavin tuloksin, tutustuttu ja kiinnytty toisiimme. En osaisi enää kuvitella elämääni ilman tätä ihanaa pientä riiviötä joka on aina pusuttelemassa, kun vaan muilta kiireiltään kerkeää!

Ja ainiin, onhan tälle pikkumiehelle hommattu jo vetovaljaatkin, ja niitä on testattukin pari kertaa sen noin sata metriä. Kyllä vaan on pikkumiehellä haluja leikkiä huskyä, saapi nähä kuinka innoissaan on jatkossa!

Huomenna olis lähtö Isonkyrön ryhmänäyttelyyn, kivaa! Mitään sen suurempia odotuksia ja toiveita ei ole, Riemulla on jo kaksi sertiä, niin eipä se hirveästi seuraavaa tarvitse ennenkuin sitten vuoden päästä kun on kaksi vuotias. Harjailin tänään poikia ja Riemusta lähti karvaa aivan hirveästi, vaikka kolme kertaa tuollaisien kasan olen jo siitä vetänyt alas. Onneksi tuota karvaa jäikin vielä kuitenkin jonkun verran, ettei aivan bikineissä tarvitse kehään mennä. Jami on jossain 3/4 turkissa, mutta ei onneksi tiputa sitä.


Ja hetkinen... Ihankuin en muuta tekisikään, kuin kävisi näyttelyissä, ainakin jos täät blogia katsoo! Ollaan me kyllä muutakin tehty, toissapäivänä esimerkiksi kotiuduttiin Espoon reissulta, mutta siitä lisää tietoa piakkoin!
Hurjan iso Riemu jo! <3
Palailemisiin, mä lähden nyt valmistautumaan huomiseen näyttelypäivään!

1 kommentti:

  1. Mä muistan sen päivän ku robini haettiin ku se meinas aivan mun matkaan lähteä ku kotia päästiin ku oli sylissä saanu koko pitkän ja mielenkiintoisen matkan makoilla :D Se oli kyllä ikimuistonen reissu :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!