sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hieman kuulumisia!


Onpas taas venähtänyt tämä tänne kirjoittaminen. Ei ole ollut jotenkin inspiraatiota, kun oletin, että saisi pentujuttuja ruveta kirjoittelemaan, muttei se nyt ihan mennytkään niin. Ei siis ollut Makia tiineenä, vaikka vahvasti siltä vaikuttikin.. Röntgenissä käytiin ja elläkin sanoi "katotaan montako tulee" ja kappas, eipä sielä ketään näkynyt! Makia oli siis vain hyvin paksusti valeraskaana.  No, tälläistä sattuu, eikä tästä lannistuta, vaan Makia astutetaan seuraavaan juoksuun uudemman kerran! Suurin harmitus oli ilmoittaa pentua kyselleille, ettei pentuja ole nyt ainakaan hetkeen tulossa, mutta osa jäi odottelemaan, koska haluavat ehdottomasti pennun juuri tästä yhdistelmästä.

Jos joku on kiinnostunut Makian ja Pablon tulevista pennuista, muhun saa olla yhteyksissä. Varauslistalle nimittäin mahtuu taas muutama nimi, kun muutama varaaja ei kyennyt pentua odottelemaan ensi kesään asti. Olettaisin Makian  nimittäin tekevän aika hyvän kokoisen pentueen, sitten kun se tiine on, ainakin jos sukuunsa tulee!

Koko lössi Sikakankaalla lenkkeilemässä!
Muuten meille kuuluu ihan hyvää! Koirat on kaikki voineet hyvin, ollaan käyty mittelien kanssa erkkarissa, Moksissa mökkeilemässä, mätsäreissä, treenattu agilityä, tokoa ja vetojuttuja. Kaikkiin lajeihin ovat osallistuneet kaikki koirat, paitsi Jami ei ole vetojuttuja tehnyt, pyörän vierellä vain juossut. Riemukin on siis aloittanut vetohommat, ei vieläkään mitään huiseja matkoja mutta kuitenkin. Ihana pieni vetokoiran alku! Jamin kanssa odotellaan seuraavia aksakisoja ja likkojen kanssa toivon pääseväni rekikoirakokeeseen tämän kauden aikana, toivottavasti suunnitelmat toteutuvat.
2v 9kk <3 Harjaamaton ja likainen, mutta ei se oo niin justiinsa!


Aikuinen Makia... Mihin mun teinilassie hävisi?


Iloista syksynjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!