lauantai 21. joulukuuta 2013

Mittelspitzien erkkari Heinolassa 21.9.2013!

Huhuh mikä reissu! Rankka, mutta äärettömän mukava. Oltiin yö pe-la yö kaverin mökillä Korpilahdella, joten ei onneksi aamulla ollut mikään ihan hirveä matka Heinolaan.

Jami oli ihan äärettömän kalju, ei ikinä ole ollut noin karvaton! Jami sai kuitenkin ERI:n mihin olin erittäin tyytyväinen. Sijoitusta veteraaniluokassa ei sitten enää tullut, mikä ei todellakaan ole mikään ihme niin kaljuna.

Riemullakin meni ihan kivasti, pikkuherra sai ERIn, SA:n ja oli luokkansa 2. Riemun veli Raksu oli luokan 3 ja kolmas velipoika Juti oli 4! Hienot Jamin ja Saran pennut! <3 Riemu kävi esiintymässä myös kasvattajaluokassa, joka sijoittui hienosti kolmanneksi.

Riemu kehässä!
Jami paaputtelemassa - yllättäen!
Juti! (BC's Quite A Hero)

Riemulla oli riemuisaa!

Sen jälkeen oli vuorossa meidän osalta erkkarin hienoin osa, sain nimittäin järjestymään Jamille jälkeläisluokan ja Jamin jälkeläisluokka meni ja oli rotunsa paras! Kaikki Jamin pennut ihan karvaansa tiputtaneina ja isänsä aivan totaalikaljuna. Olin aivan pihalla, kun meidät valittiin ykkösiksi. Arvostelussa luki suomennettuna "Isä ja kauniit lapset" eikä mitään muuta. Muista arvosteluista en saanut mitään suomennosta, enkä niistä itse ymmärrä mitään, ranskaa kun taisivat olla. Erkkarin BIS-jälkeläis kisassa tultiin toisiksi. Niin hienosti meni, että taidan olla järkyttynyt hyvin pitkään. Olin jo superonnellinen siitä, että päästiin kehään Jamin jälkeläisluokan kanssa, joten tämä tulos oli totaalisesti yli odotusten.
Sulo (Pianata's Bit-O-Honey), Juti (BC's Quite A Hero), Raksu (BC's Quite A Fellow), Riemu (BC's Quite Unique) ja isänsä Jami (Thomdy Dom's Fizz It Up) <3
Kotona palkintojen kanssa. Harmi, kun ei saatu paikanpäällä parempia kuvia, missä kaikki pennutkin olisivat olleet.
<3
Isä ja poika <3

Ja vielä kaikki kolme veljestä! Juti, Raksu ja Riemu!

Palailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!