tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuvauksia, ristiäisiä ja työntekoa!Hellurei! Tässä onkin hetki vierähtänyt edellisestä postauksesta. On ollut niin paljon touhua ja tohinaa, ettei ole hirveästi koneella kerennyt olemaan. Ollaan pyöräilty, puistoiltu, tehty pitkiä ja ihania metsälenkkejä keväisessä säässä, treenattu Makian kanssa tokoa ja hakua, Taikan kanssa BH kokeeseen ja Jamin kanssa ollaan opeteltu uusia temppuja!

Käytiin Makian kanssa lonkka- ja kyynärkuvissa  viime torstaina (10.5) ja ellä meinas, että A/A:na ja 0/0:na tulosten pitäis takaisin tulla, hihii, ihana juttu! Selkäkin näytti oikein hyvältä! Nyt voidaan oikein hyvillä mielin jatkaa veto- ja agility harrastusta jotka onkin hyvin lähteneet käyntiin. Nyt kesällä aletaan treenata agilityä ihan kunnolla ja vetojutut jääkin sitten hetkeksi vähemmälle kun liian lämpöiset kelit tulevat.Makia oli eläinlääkärissä nätisti ja mihinkään ei reagoinut oikeastaan mitenkään, homma hoitui siis hienosti. Ei tainnu lekurissa haukahtaa ees kertaakaan, kummallisen hiljasta touhua! 

Kuvausten jälkeen Makia tuli kanssani töihin. Sielä neiti lepäili ja veteli tyytyväisenä sianselkää naamariin, kun alkujärkytykseltään vaan tajusi ettei saakkaan tulla moikkaamaan kaikkia ihmisiä myymälän puolelle, kyllä kurjaa voi olla pienen collien elämä!

Makia näyttää tuossa kuvassa muuten ihan hirveän lihavalle, mutta ei se sitä ole, jotenkin tuo vaan istuu kummallisesti. Makialla on tällä hetkellä säkäkorkeutta 54,5-55 ja painoa 19,9kg.

Sitten poiketaankin koirajutuista hetkiseksi..
Kuvannut Marika Pihlaja
 Äitienpäivä sunnuntaina oltiin Mankun kanssa pienimmän siskoni ristiäisissä, näin Mankun ekaa kertaa tuollaisissa vermeissä, oli aika outo fiilis, kun toista on monta vuotta katellut hieman erilaisissa vaatteissa. Ja niin joo, siskon nimeksi tuli Mindy Emma!

Ja taas koirajuttuihin.. Sain jonkun ihme päähänpiston ja ilmoitin Makian ja Jamin Tuurin miljoonakoiraan noin tunti ennen kuin ilmoittautumisaika loppui, olinpas taas kerran ajoissa liikkeellä! Mutta eipä se mitään, hyvin kerkesin ja näillä näkymin vien kehiin kaksi hyvin karvatonta kaveria, mutta eipä sen niin väliä. Makialle vaan nyt pitäis löytää sitten joku varaesittäjä, jos Jamin ja sen kehä sattuu olemaan päällekkäin. Kukahan tahtois Makian varahandleriksi ruveta?

Ketäs kaikkia muita on tulossa miljoonakoiraan? :)


7 kommenttia:

 1. Oootta te kyllä niin komia pariskunta! :-)

  VastaaPoista
 2. minä minä handlaan! :'D ehhhehhe :D no ei.... en ehkä oo se paras valinta kuitenkaa siihen hommaan :'D ja oon kuvailemaan aatellut kyllä tuuriin lähtiä :p

  VastaaPoista
 3. Kiitos Wilma, kauniisti sanottu! :) Ja Mira, jos haluut niin ihan vapaasti saat mennä tuon kanssa jos mä en pääse! :D Kivaa jos tuut kuvailee, ehkä kerkeet ottaa meistäki pari kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu enköhän mä siinä teidän kehän laidalla kärky! ;) Niin collie- kuin mittelikehän laidalla yritän olla oikeeseen aikaan!

   Poista
 4. Missä olet töissä?

  VastaaPoista
 5. Minä oon menos miljoona koiraan töihin :) ps. kiva blogi ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Mustissa ja Mirrissä olen töissä :)

  Kiitos koiratyttö, vaikka kuvat ei kyllä kovin ihania ole kun mulla ei oo toiminut viimeaikoina kuin kittiputki ja en ole yhtään keskittynyt kuvaamiseen, oon vaa räpsinyt mitä sattuu! :D Mitä tulet Miljoonakoiraan tekemään? :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!