sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kaikki hyvin tänään!

Kaikki on tosiaankin hyvin tänään, eli kaikenlaista hyvää kuuluu tähän suuntaan. Koirien kanssakin kaikki on sujunut kivasti, ollaan lähinnä puistoiltu, pyöräilty iltaisin/öisin ja treenattu tokoa. Huomenna viimein jatkuu taas meidän agilityn treenailut parin kuukauden tauon jälkeen, ihanaa, oon ihan superonnessani! Veikkaan, ettei noi koiratkaan agilityintoilussa kakkoseksi mulle jää! 
Makia ja Awa puistoilemassa! Ihanaa kun Mira jaksoi kuvata, itseäni ei ole kuvailu kiinnostanut viimeaikoina juuri yhtään, mutta eehkä asia muuttuu ensi perjantaina kun saan viimein uuden objektiivin! 

Välillä iskee väsymys..
..ja hetken lepäilyn jälkeen taas mennään!
Huomenissa alkaa myös meidän reissu Jyväskylään, jee! Siitä onkin jo yli vuosi, kun olen viimeksi käynyt kunnolla viettämässä aikaa tuossa mukavassa kaupungissa kera tärkeiden ihmisten. En ole tainnut kertaakaan vielä elämäni aikana olla näin kauaa Jyväskylästä poissa, (olen siis asunut sielä muutamaankin eri otteeseen) joten paljon pitäisi reissun aikana tehdä.  Myös Saarijärvellä olisi tarkoitus pyörähtää.

Kaikki koirat lähtevät reissuun mukaan, eräs ihana ystäväni lupasi majoittaa meidät kaikki neljä, ihanaa kun ei tarvitsi jättää ketään koirista hoitoon! Se on aina niin stressaavaa mulle itselleni, koirat ei oo tuntunu paljon stressaavan siitä kun niitä silloin tällöin on joku ollut hoitamassa.

Jyväskylän reissussa on ihan erityinen syykin taustalla, mutta siitä kertoilen sitten jossain vaiheessa myöhemmin. Mukavia juttuja kuitenkin luvassa!

Takkuisen näköinen Makia tykkää Awasta!
Puistoilun lopputuloksena oli taas kerran väsyneet ja onnelliset koirat! 
Täytyisi vissiin yrittää nukkumaankin mennä, kun vaan malttaisi, niin paljon tuota Jyväskylän reissua ja huomisia agilitytreenejä odotan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!