torstai 7. kesäkuuta 2012

Jyväskylän reissu ja pentuja, pentuja, pentujaaa!


Makia otti heti lepiä Linnin sängyssä kun oli mahdollisuus.
Viime maanantaina kävin koirien kanssa ensin agilitytreeneissä, jotka sujuivat Makian kanssa mukavasti ja Jamin kanssa aivan mahtavasti, Jami on vaan niin paras!

Treenien jälkeen lähdin ajelemaan kohti Jyväskylää ja kun lähestyin kaverini Linnin asuntoa, tajusin, että viime reissusta on tosiaan liian kauan, kun tuntui hurjalta ajella kokoajan ylä- ja alamäkiä! Vuodessa unohtunut sekin taito, vaikka parissa päivässä siihen taas tottui.


Jyväskylän reissu meni aikalailla mahtavasti, jos ei lasketa muutamaa pikkuasiaa, kuten sitä että sain 60e pysäköinninvalvonta maksun. Yleensä oon tosi tarkka siitä mihin parkkeeraan mutta ei sitä näköjään aina voi tajuta kaikkea!

Kerettiin käydä koirien kanssa testaamassa vähän koirien juoksumattoakin. Makia oli ihan "jeejee mikä tää on, bileet!" ja tajus heti homman idean ja sai laittaa kunnolla vauhtiakin mattoon ja neiti ravaili onnessaan. Taika oli vähän epävarmempi, niinkuin yleensäkkin uusien juttujen kanssa, mutta meni kyllä pyynnöstä matolle ja käveli siinä ihan rennosti, vaikka katteliki vähän, että mitäs tää nyt on. Parin minuutin jälkeen sekin oli jo ihan rento!

Jami ei mattoa kokeillut, vaan jäi Linnin kämpille herkuttelemaan sian selällä, kun oli ollut edellisenä päivänä astutus puuhissa. Astutus puuhat olikin suurin syy miksi Jyväskylään nyt viimein sain aikaiseksi lähteä. Jamille siis tulee pitkästä aikaa pentuja, ainakin toivottavasti! Astutus meni oikein hyvin kaikinpuolin, Jamillakaan ei ikä ollut laskenut lisääntymishaluja yhtään!
Narttu jonka Jami astui, on ihana JV-08 LTJV-09 V-09 RKFV C.I.B & FI & LT & SK & RU & RKF MVA Black Caesar's Cassandra.

Jami tammikuu -1


Nyt sitten odotellaan ja toivotaan, että Sara olisi tullut tiineeksi, kaikki menisi hyvin ja että tuloksena olisi terveitä ja kivoja pentuja! :)

Muutenkin reissu oli siis oikein onnistunut, kerkesin nähdä melkein kaikkia ihania ihmisiä ja eläimiä keitä oli tarkoituskin. Koko viikon ravasin pitkin kaupunkia mutta kyllä kannatti, oli ihan huippua nähdä ihania kavereita ja sukulaisia! Loppuun muutamia suhteellisen surkeita kuvia, mutta onpa ainakin jotakin muistoja reissulta.
Hannan, Lilyn ja Makian kanssa metsälenkillä, teinineidit nauttivat toistensa seurasta!

Parkissa Miran luona. Taikaa ei kiinnostanut, Jamia kiinnosti niin että silmät häröttää ja Makia on onnellinen!

Miran söpö Julia ja Makia

Miran Romeo ja Makia. Rontti ei ollut ihan niin tykästynyt Makiaan kuin Makia siihen! :D

"Mullon tällänen, mistäs teille saatais?"

Unni, Makian eka oman lauman ulkopuolinen kaveri! Hyvin viihtyivät yhdessä edelleen, vaikka viimeksi olivatkin nähneet Seinäjoen kansainvälisissä lokakuussa.
Kerittiin me käydä yhtä Jyväskylän koirapuistoakin katsomassa, todella kivalla porukalla! Etualalla kaverini saukkokoira Semmi!

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!