maanantai 11. kesäkuuta 2012

Agilityä, tokoa, kavereita ja Tuurin miljoonakoiraa!

Viime viikolla kerettiin tekemään koirien kanssa muutamia kivoja juttuja..

Tarkkana pitää päivystää kuinka kurssikaveri menee!
Maanantaina oltiin agiliitelemässä, voi parhaus että rakastan sitä lajia! Onneks koirat on samaa mieltä! 

Oman vuoroa odottaessa! (Juu, en tuhlaa odotteluaikaa vaan kuvailuun, kyllä me liikutaanki )
Jami oli aivan loistava ja huippumahtavuusparhaus itsensä ja Makiakin oikein mukava ja kehittyy hienosti. Jamista ei ole kuvia, mutta Makiasta oli yksi meidän kurssilainen ottanut muutamia kuvia, ihanaa! Jamin kanssa meillä onkin teho-opetusta, kun meidän ryhmässä ei ole kuin kaksi koirakkoa, mutta mikäs sen parempaa kuin se, että saa kunnolla apuja ja huomautuksia kaikista virheistä.

Pituutta tehtiin Makian kans ekaa kertaa!
MakkausMageusTuutikinHuutikkiHördis<3 Ja kauniit pystyt korvat!
Makian lemppari, eli putki! 
Aitaa ja putkee, putkee ja aitaa!
Tiistaina tokoiltiin ja vähän muutenkin treenattin kaveriporukalla, eli Miran & Awan ja Wilman & Irkun kanssa. Ihan kivasti meni treenit, vaikka Makiaa juoksut vielä vähän häiritsikin. Taikan ja Jamin kanssa meni myös kivasti ja ehkä mä joku päivä tosiaan uskallan vielä tuon Taikan kanssa sinne BH kokeeseen, tuota kun ei tarviis enää edes paljon sinne treenata. ( Ei sillä että Taikaa olis muutenkaa paljon treenattu :D).


Taika seuraa hienosti, ohjaaja ite ei vaan sitte ookkaa nii hieno! :D Pitäis ottaa jotaki videoo niin näkyis tuo Taikan seuraamisen innokuus!


Makia ja paikallaolo! Oli hyvää häiriötreeniä kun Makian takana on rivari jonka pihalla leikki lapsia (Makia haluis aina lasten luo).
Irkku ja Jami (treeneistä otti joko Wilma tai Mira)
Keskiviikkona tehtiin pyörällä vetotreeniä ekaa kertaa pariin viikkoon ja hauskaa oli vaikka kastuttiinkin.


Torstaina tokoilin itsekseni, perjantaina ja lauantaina ei tehty mitään erikoista normilenkkeilyn ja pyöräilyn lisäksi, kun sunnuntaina oli sitten vuorossa Tuurin miljoonakoira Jamin ja Makian kanssa. Taika jäi kotiin nauttimaan rapsutteluista ja äijäseurasta kavereideni Jaakon ja Ronin kanssa.


Kolmikko edustavina sateisen lenkin jälkeen. Ketään ei hirveesti napannut mun kuvailut!
Tuurissa kaikki muu oli oikein mukavaa paitsi sää. Loppua kohden sekin onneksi parani ja sääkään ei paljon haitannut kun seura oli mukavaa. Kaikkien kavereiden koirat pärjäsivät todella hyvin, onnittelut heille! Tuloksena meilläitsellämme tällä kertaa oli Makialla JUN ERI JUK4, ihan hyvin karvattomana. Jamin tulos oli VET ERI SA VEK1 ROP-vet ja siihenkin ollaan tyytyväisiä, herralla on pohjavilla ihan irti, ei kovin kauniina siis tuola esiintynyt.


Makia JUN ERI JUK4  Arvostelu:  "Hyvä koko, luusto ja mittäsuhteet. Selvä sukupuolileima. Hyvä pään kiila. Hieman syvällä olevat silmät. Isohkot leveäasentoiset korvat. Hyvä kaula ja selkä. Yläaseut. häntä. Runko vielä kevyt ja hieman matala. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät et- ja takaliikkeet. Pitkä, joustava sivuliike. Hyvä karvanlaatu."
Ollaan todella edustavia.. Ehkä joskus opitaa näyttää fiksummilta! :D
Jami VET ERI SA VEK1 PU2 ROP-vet <3 Arvostelu:  ""Vajaa 9v veteraani jolla erinomaiset mittasuhteet jahyvä luusto. Hyvänmyotoinen pää mutta hieman ulkonevat silmät. Hyvä runko ja hännän asento. Turkki ei parhaimmillaan. Hyvät kulmaukset ja erinomaiset liikkeet. Hyvä kehäkäytös. Esiintyy ja esitetään hyvin."


Turkki ei parhaimmillaan = koko pohjavilla irtoomassa :D
Jamin "nätti"tuppoturkki. :/ Jami kastu aika paljon kun tultiin näyttelypaikalle kun juuri silloin tuli kiva sade, kun se kuivui niin herra näytti sitten tältä ( en kerinnyt paikanpäällä hirveesti harjailemaan kun piti juosta Makian kanssa kehässä) vaikka noita tuppoja jonkun verran nypin poiskin. No, se on sellasta, ei aina voi olla edustava! :D      Jami bongasi narttuja ja niiden huomiota piti kovasti yrittää saada! 

Tälläinen viikko meillä siis takana! Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan, kaikkea mukavaa on ainakin suunnitteilla, saapi nähä mitkä kaikkea vaan sitten kerkeää tekemään.

Tää sateinen sää ei ole kyllä kaikkein kivoin kesäsää, mutta onpa ainakin kiva touhuta koirien kanssa jos ei muuta! :)

Ps. Päästään Makian kanssa paimentamaan 8.7 Korsnäsiin, jeee!

2 kommenttia:

  1. Voiko säälittämvämmän näköinen enää olla :-DDDMakia tuossa sun ovella otetussa kuvassa litimärkänä :DDD

    VastaaPoista
  2. Makiaa vähän otti aivoon olla kuvattavan vesisateessa ku sisällä ootti ruoka! :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!