maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tulevaisuuden suunnitelmia ja uusia sekä unholaan jääneitä kuvia!

Ajattelin päivitellä vähän meidän tämän vuoden tiedossa olevia suunnitelmia, sellaisia kun en ole tainnut vielä oikein mihinkään kirjoitella. Vaihtelun vuoksi ajattelin käydä koirat läpi nuorimmasta vanhimpaan, kerrankin näin!

Riemukas

Huhuh, en tajua mihin tämä aika on mennyt, mutta niin vain tuokin pieni karvapörhelö alkaa näyttämään koiralta ja ikääkin on kertynyt jo huimat 7kk! Pakko kai se on uskoa, kun pikkuherra on isäänsäkkin jo korkeempi ja painoakin on kertynyt 7 kiloa.

Riemun kanssa tämän vuoden suunnitelmiin ja monilta osin jo toteutuneisiinkiin juttuihin kuuluu tokoilua, mätsäreitä, vähän ehkä vielä hakuiluakin ( Riemu jo muutamat kokeilut käynyt tekemässä ), näyttelyitä ja perustapojen opettelua! Toivottavasti päästään aloittamaan kunnolla myös agility, sitten syksyllä, nyt ollaan vasta muutaman kerran käyty kokeilemassa ihan pikkujuttuja. 

Pikkuherra poseeraa!

Korvakarvat! :D

Töppähönö, niinkuin Riemun veljen, Raksun omistaja sanoo! 


Kerjäysilme!

Ja jos ei edellä nähty kerjäysilme toimi, niin otetaan kovat aseet käytöön ja vilkutellaan! Tosin itse kutsun tuota paaputtamiseksi, älkää kysykyö miksi - sillä en tosiaan tiedä! :D

Paaputusvilkutuspaaputus


Riemu ja Makia ei tajuu, miten Jami saa aina kaiken mitä se haluu?


Herra ILOINEN !


Mihin tuo pieni rääpäle on mennyt? Majaileekohan se sohvan alla?

 Makia

Makia, joka ei ole enää meidän lauman nuorin teini, on aikuistunut hirveää kyytiä, ero puolenvuoden takaiseen neitiin on aikamoinen, nykyään tuo jo ajattelee ennenkuin tekee, ainakin useinmiten! :D Hullua ajatella, että tänä vuonna Makia täyttää jo kolme vuotta.. Tosin vasta joulukuun loppupuolella, mutta tänä vuonna kuitenkin!

Makian kanssa  tämän  vuoden tulevaisuuden suunnitelmiin ja jo toteutuneisiin kuvioihin kuuluu ainakin tokoilua (ihanaa kun meillä on nyt halli jossa käydään treenaamassa!), hakuilua, vetojuttuja ja näyttelyitä. Luonnetesti  on huhtikuussa, silmätarkki näillä näkymin toukokuussa ja toivon mukaan saadaan jatkaa agility harrastusta viimeistään syksyllä, ellei Makia satu olemaan pieniin päin! ;)

Tammikuu -13
Neiti joulukuussa -12


"Mua ei juuri nyt kiinnosta, ole hyvä ja palaa asiaan myöhemmin" :D


Taika

Taika täyttää nyt keväällä jo kuusi vuotta, en kyllä sitäkään uskoisi, niin vain se aika rientää. Taikan kanssa on tämän vuoden osalta lähtenyt vetotreenit hienosti käyntiin ja suunnitelmissa olisikin, että seuraavalla kaudella Taikalle saataisiin käyttökoetulos! Aika hienoa minusta, sillä Taika myytiin mulle alunperin sen takia, kun se ei oikein noista hommista piitannut. Hitaasti syttyvä neiti! ;) Taika meinaa tänä vuonna depytoida myös näyttelykehissä, Taikan pääsee Tuurin näyttelyyn Lindan handlaamana, saapi nähdä kuinka käy, kunhan ei T tulisi niin iloinen olen! :) Taikan kanssa käydään myös silloin tälläin tokoilemassa ja kyllä mulla se BH:kin on mielessä, kun vaan jostakin saisi uskallusta ja motivaatiota hioda pieniä juttuja.. Lähinnä liika innokkuus seuraamisen kanssa on ongelmana, että ei sais vissii valittaa, varsinkaan kun on huskystä kyse! :D

Tarhaileva Taiksu tahtoo sisälle lämpimään!

Näin innoissaan Taika on suunnitelmista! Aikoo selkesti saada ykköstuloksen käyttökokeesta ja näyttelyissäkin esiintyä hienosti!


Jami


Jamin kanssa tehdään kaikkea mitä herra haluaa! <3 Tokoillaan, opetellaan temppuja, kesällä käydään sittten paljon uimassa, käydään näyttelyissä ja mätsäreissä sekä hierojalla/fyssarilla ollaan käyty ja tavoitteena on käydä 4-6 viikon välein. ( Muiden kanssa käydään silloin tällöin ja hieroskelen niitä myös itse, sen minkä osaan ).
Agilityä toivottavasti päästään jatkamaan kunnolla viimeistään kesällä ja jos vain herran kunto pysyy noin hyvänä, niin me korkataan kisat, vaikka kuinka jännittäisin ja panikoisin, niin kyllä, me korkataan! En tajua miksi agilitykisat jännittää niin lujaa, kun näyttelyt tai muut ei jännitä pätkääkään. 

Jamin kanssa ei muita ihmeempiä tavoitteita sitten olekkaan, paitsi se kaikkein tärkein, toivon että herra pysyy tämänkin vuoden ihan yhtä terveenä ja iloisena kuin aina! Syksyllä Jamilla tuleekin täyteen kunnioitetavat 10 vuotta<3 

Keneltäköhän Riemu on tuon kerjäysilmeensä matkinut? Jaa-a.. :D

"Lapanen, mä sain lapasen!"

Karvaton - vaan ei kauaa, Vaasassa taidetaan olla jo sellaisia sopivan turkikkaita!

Toivottavasti tämän vuoden Sjoki Kv on yhtä mukava kuin viime vuonna! Miralle kiitos kuvasta!

Paaputusmaximus, tällä on jo pakko irrota jotakin!
Joululahjalelu on ollut suursuosikki!

Kelpaa se lapanenkin kyllä lähes yhtä hyvin!Sellaisia suunnitelmia ja kuvioita! Kivaa välillä purkaa kaikkea mitä on mielessä, pysyy ehkä itsekkin vähän paremmin kartalla siitä, mitä on meneillään ja tulossa!

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!