maanantai 25. maaliskuuta 2013

Viikonlopun viettoa Honkakylässä!

Makkaus ihan vähän vain haluaisi makkaraa!
Oltiin viime viikonloppuna Lindalla yökyläilemässä koko sakin voimin. Lauantaina vaan juoksutettiin koiria ja vietettiin laatuaikaa melkein vain ihmisten kesken, mitä nyt joku Makia halusi välttämättä osallistua makkaranpaistoon! :D

Missä mun makkara on?!
Jee, Lindan luona on KIVAA!
 Sunnuntaina paineltiinkin sitten koirien juoksutuksen jälkeen tekemään vetotreeniä ja voi että kuinka oli taas kerran kivaa, hienoa, mahtavaa ja ties mitä kaikkea! Tuo on vaan niin parasta, kun koirat toimii kuin ajatus eikä tarvitse takuta mihin suuntaaan käännytään tai milloin pysähdytään, pysytäänkö sielä pysähdyksissä vai ei..


Mitsut jäi tarhaan odottelemaan!


Ennen treeniä oli kuitenkin vuorossa koirien alkulämmittelyriekkumiset ( ja sitä ennen juotot). Taika on kummallisen rakastunut Kurkoon, vielä vuosi sitten suhtautuminen oli sangen kylmää, jos Kurko yritti lähestyä niin ei Taikalta herunut kuin murinaa ja pahoja katseita! Nyt Taika juttelee ja yrittää haastaa Kurkoa kokoajan leikkimään, Kurkosta on siis vissiin tullut Taikan mielestä aikuinen ja upea uros!

"Leiki mun kaa, oi sinä ihana Kurko!"


Tälläistä käytöstä ei kyllä tuolta, eli siis Taikalta usein näe! :D

Taika aivan sekoamispisteessä ja Makia ei tajuu mitä tapahtuu! 

Kun koirat olivat riittävästi riekkuneet ja käyneet tarpeillaan, valjastettiin upea valjakkomme reen eteen ja ei muutakuin matkaan!
The johtajat!
Makialla on aina aikaa poseerata! Taikan mielestä reissua voitais vissiin jo jatkaa :D
:D

Aurinkokin näyttäytyi! <3
Vain koirat ja luonto ympärillä, väkisinkin siinä rentoutuu!
Treenin jälkeen oli vuorossa taas juotot ja koirien loppuriekkumiset ja kyllä koirilla taas hetki treenin jälkeen oli virtaa riekkua,  Taikallakin aina vaan piisasi virtaa innostua Kurkosta. 

En voi lopettaa nauramista Taikan ilmeille!


Makiaki yritti pysyä Taikan perässä, muttei siitä oikein meinannu mitään tulla!  Kevät se tulee jo ihan hirveää kyytiä, en täälä kotona enää pääse koirien kanssa potkurilla, kun on paikat niin sulana. Onneksi keretään vielä käydä Lindan luona vetämässä muutamat kivat rekitreenit, ennenkuin lumet sulavat ja saadaan siirtyä treenaamaan muilla vehkeillä! Kyllä tässä toisaaltaa on niitä pyöräilykelejä jo odotettukin, mutta kaikki taas ajallaan sitten!

Loppuun vielä kuva terhakkaasta Riemusta, joka heti luuli omistavansa koko paikan kun Lindalle pääsi!


Huomenna sitten päästäänkin taasen Lindan luokse treenaamaan, hyvä että yöunet malttaa nukkua, kun tekee jo mieli jalaksille!
2 kommenttia:

  1. Ihania rekikoiria! Jännä että tuo lassiekin ja tuo musta vetää! :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!