sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Makian luonnetesti!

"Täs mä poseeraan samalla ku tuomarit kuvailee mun luonnetta!" 

Huiii, testipäivä oli jännä! Olin ihan paniikissa itse ja hyvä etten pyörtynyt sinne radalle, kun jännitti niin lujaa! :D Makialla on ihan juuri alkamassa juoksut ja sitäkin olin jännitellyt, että päästäänkö edes testiin ja miettinyt, että kuinka pehmeäksi tuo rupeaa ja eroaa juoksuttomasta itsestään, kun kotonakin oli jo ruvennut hakemaan kummallisen paljon läheisyyttä jne.. Mutta onhan sen koiran kanssa elettävä juoksuaikanakin, joten ei muutakuin testiin rohkein ja avoimin mielin!

Testi meni ihan hyvin, vaikka joiltakin osin yllätyksiä tuli, esim Makia ei ollenkaan puolustanut, mutta sellasta se on, elämä on yllätyksiä täynnä!

Kopioin tähän kommentin, jonka kirjoitin facebookkiin.

"Makia leikki kepillä tosi innokkaasti, repi, nouti ja olisi halunnut vaan jatkaa, kun tuomari lopetti leikkimisen.

Kelkka oli hieman jännittävä, sitä ois voinut lähtee pakoon, mutta tuli sitten
kiinnostuneena kattomaan ja nosti etukäpälät kelkan päälle eikä siitä stressannut sitten enää mitään.

Puolustanut se ei yhtään ( ), mikä oli tosi ihmeellistä reagointia tuolta, kun normaalisti kaikkea vähänkään uhkaavaa kohti tuo menee haukkuen häntä pystyssä.

Eteen pölähtänyttä sateenvarjoa säikähti, muttei pyrkinyt erityisemmin pakoon, uudestaan ohi ei olis
halunnu heti tulla, mut kun sain luvan pyytää nii tuli kyllä sitten.

Tynnyriä katsoi, että mikäs toi on, ei lähtenyt yhtään poukkoilemaan, ei mitenkään innokkaasti lähtenyt kattomaan sitä, mutta tuli heti, kun mä menin.

Pimeässä huoneessa Makia eteni innookasti, koski mua kuonolla ja meni tuomareiden luo, ei piitannut musta vaikka sain luvan yskäistä jne, ( No ylläri, niinku tuomareilleki sanoin, mä en sitä kiinnosta yhtään, jos mulla ei ole herkkuja/leluja! ) vaan hyppäsi huoneessa olevalle sängylle ja meni pyörimään tuomarin luo joka sitä oli leikittänyt ja tämän takia myös kuulema toimintakyky pieni eikä kohtuullinen. Sitten kun sain luvan pyytää nimeltä niin Makia tuli uudestaan käväisemään ja haistoi mun kättä, totesi ettei mitään oo ja lähti pois! Tämä meni kyllä just niinku arvasinkin, tiedä vaan sitten, ajatteliko tuomarit että Makia oli paineistunut tai jotain, kun ei jäänyt mun luokse, vaikka oikeessakin elämässä ei tuo mun luokse jäis vaan sen joka sille viimesenä on ollut kiva. ( Tässä tapauksessa juuri äsken Makiaa leikittänyt tuomari.)

Sitten Makia laitettiin seinään vielä kiinni ja itse hävisin nurkan taakse, kuulema lähinnä haisteli seinää ja oli vaan että jaa, nyt ollaan tässä. Ei ruvennut puolustamaan itseään ja oli heti tuomarin kaveri kun uhkaus loppui.

Makialla alkaa aivan juuri juoksu, että se varmasti vaikutti tuohon, miksi neitiä ei kiinnostanut puolustaa yhtään ja miksi oli herkempi kuin normaalisti. Tätä vähän epäilinkin, mutta ei viitsinyt testiä perua kun ei tiedä sitten milloin seuraavan kerran olisi testiin päässyt.

Laukauksiin ei reagoinut muuten kuin katsomalla että jaa, tuolta se ääni tuli!
"

Tulokset olivat sitten tälläisiä:

Toimintakyky -1, pieni
Terävyys +1, pieni ilman jäljelle jäävää taisteluhalua
Puolustushalu -1, haluton
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1, hieman rauhaton
Tempperamentti +2, kohtuullisen vilkas
Kovuus -2, pehmeä. Luoksepäästävyys +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin Laukauspelottomuus +++ laukausvarma.


99 pistettä ja hyväksytty luonnetesti, hyvä Makia! <3


"Iiihana ihminen, iiiihanaa kun rapsutat mua!"
"Leikitään, jes jes jes, tää on niin jees, heitä, heitä, revi revi!"
"Mikäs tuo on, taidankin väistää sitä, onko se vedätyskelkka, siis mitä, mikä se on?!" 
"Se oli sellanen kiva kelkka jota kävin moikkaamas, kun pyyrettiin ja kiipesin päällekkin, vieläköhän sitä jaksais täs haistella?"
"Joku on seonnut, tsiigaan Mankkua ja Lindaa ja totean että nyt kyllä peräännytään!" :D
"Sit se muuttuki kivaks tyypiks ja rapsutteli ihanasti!"
"Joku tynnyri rämähti perään, pitäiskö kiinnostaa?"
"Kävin jossaki pimeässä huoneessa ja ois pitänyt ettii tuo omistaja, mut tuomarit ja mm huoneen sänky jolle hyppäsin, oli paljon mielenkiintosempia! Sit piti jäädä seinään kiinni ja joku tuli kepin kans heilumaan, ei paljon kiinnostanut, mut sit kiinnosti, kun se tuli rapsuttelee!"
"Jotai laukauksia, what ever!"
Videoita ja kuvia tulee, kun kerkeän kuvia katsomaan ja laittamaan ja saan videot käsiini!
Edit. Videoita en saa ladattua tänne, ei jostain syystä onnistu. Koitan saada jossaki kohtaa yhistettyä noi kaikki pätkät niin laitan sitten linkkiä, kun saan videon youtubeen.

Kuvista kiitos Miralle, kiitos vielä kun viitsit kuvailla!


2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!