torstai 30. toukokuuta 2013

Kuulumisia!

Minun todella pehmeä Makiani joutui istumaan  käynnissä olevan mönkkärin kyytiin, (juoksi rikkoutuneen liinan takia irti ja taon ajaksi piti ottaa tuohon ettei vahingossakaan mene ehottelemaan leikkimistä muille ja siten sotke liinoja) ja kuten kuvasta näkyy, Makiaa pelotti ihan hirveesti ! :D Eipä vaan enää pääse öisinkään mönkkäröimään, kun on niin kuuma, kuva siis huhtikuulta.
Kuuma siis on jakesä on tosiaan tullut! Pyöräilyt ovat jääneet melkein kokonaan, joinakin öinä on pystynyt muutaman kilsan käydä vetämässä.. Pari viikkoa sitten (helatorstaina) käytiin kylläkin vielä Lindan kanssa kiertämässä Kyrkkäri (27km) ja kyllä vaan olikin mukava reissu, heti kun ilmat viilenee niin tehdään se kyllä uudemman kerran. Maisematkin oli niin hienoja, että kyllä vaan sielä lepäs vaikka kroppa tekikin töitä! Harmi kun mun puhelin ei ole kovin yhteistyöhaluinen, niin en saanut kohtalaisiakaan kuvia aikaiseksi.

Olen viettänyt suhteellisen paljon aikaa Jurvassa, sielä on ollut hyvä juoksuttaa koiria ja olen saanut sielä maaseudun rauhassa treenailtua tokoa ja näyttelyjuttujakin jonkun verran. Makian kanssa ollaan käyty jälkitreeneissä, viralliset tokotreenit ovat olleet vähän tauolla töitteni vuoksi.

Tuuri alkaa jännittää päivä päivältä enemmän - ei niinkään tulokset, vaan se, että miten päivä sujuu yleensäkkin, Vaasan reissu kun oli aikamoinen katastrofi, vaikka tulokset ja arvostelut kyllä olivatkin mukavia!

Parin viikon päästä olisi myös Provinssi, aah, ihanaa, kaupunki herää oikein kunnolla eloon silloin!


Viime Provinssi oli aika kostea kokemus!
Ja tittidii, Jamilla kävi tänään narttu kyläilemässä ja odotettavissa olisi (toivottavasti) tälläinen pentue!

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!