sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Menestystä!

Jamin poika Raksu (Riemun veli) käväisi Budapestissä Maailmanvoittaja näyttelyssä ja sieltähän tuli JMV-13 titteli kotiintuomisina! 

Raksu (Black Caesar's Quite A Fellow) Kuva: Ella Siintovaara
Isä ja poikahan olivat myöskin kehäilemässä samoihin aikoihin kun Raksu loisti Budapestissä.. Oltiin tosin hieman pienemmän mittakaavan tapahtumassa, Jurvan mätsäreissä nimittäin! Vietin edellesviikon aika pitkälle sielä, mukavaa kun saa koiria juoksuttaa kokoajan vapaana ja mahtuu treenailemaan kaikenlaista, eikä apukäsistäkään ole pulaa - ihanaa kun pikkusisaruksista alkaa olla hyötyä!

Jami ja Riemu äitienpäivänä!

Mätsäreissä mulla oli tällä kertaa mukana Jami, Riemu ja Makia. Daniela siskoni oli ekaa kertaa kehässä ja esitti Makian hienosti SIN2! Aluksi vastassa oli todella hienosti menevä kultsu, joten vaikkak Dani ja Makia menivät hienosti, ymmärrän hyvin että sininen tuli. Jami pienten PUN2 ja Riemu pentujen PUN2. Kakkonen oli päivän numero aivan selkeästi! Kerrankin mätsäreistäkin tälläinen kuva!

<3

Vois näitä kuvia useemminkin ottaa, meni nimittäin max minuutti niin Jamista oli hyvät kuvat! 


<3 <3 <3 <3

Makia tietysti kerkes juosta kuraojaan ennen kuvia.. Ja mitsujen pyllyt taustalla! 

Kuuma oli!

"Tässäkö kaikki mitä mä sain?!!"

Söpöilevä Makkaus!

BodariRiemu! Ei vittiinyt kauaa seisottaa toista kun joutui jo mätsärissä niin pitkiä aikja poseeraamaan, niin piti tyytyä vähän tälläiseen kuvaan nyt sitten. Hieno pieni mies! <3

Taika harjoitteli Tuurin Miljoonakoiraa varten, hui hui kun sekin vaan lähestyy!
Taikan kanssakin oltiin kyllä Helatorstaina mätsärissä, se meni meidän osalta vähän miten sattuu, kun mulla meni Riemun ja Taikan kehät aivan päällekkäin niin Taika oli ihan pihalla. Tuloksena siis SIN-, ekaa kertaa Taika ei sjoittunut mätsäreissä, johan oli jo aikakin tämän tapahtua! Riemu meni ihan kivasti, ottaen huomioon että pääsi haistamaan jotakin narttua jolla oli juoksut päällä. Tuloksena oli pentujen SIN4. Ilmajoella muutama viikko sitten Riemu oli PUN3, kaikissa kolmessa mätsärissään tuo on siis sijoittunut, ehkä ensi kerralla tuleekin sitten stoppi.

Tuurista vielä sen verran, että ollaan sinne menossa siis kokoonpanolla Jami, Riemu ja Taika. Makiaa en ilmoittannut, kun epäilin, että saattaisi olla tiineenä jo siinä vaiheessa ja on tuo neiti aika turkitonkin tällä hetkellä.

Maalahden ryhmikseen mennään Jamin ja Riemun kanssa viikko Tuurin jälkeen. Pikkuhiljaa alkaa jo jännittää, kivat päivät varmasti tulossa kummastakin näyttelypäivästä!
2 kommenttia:

  1. Tuurissa toivottavasti nähdään! Aattelin sinne ajella katteleen :p
    Ps. Meirän puikkonokkienkin pitäisi tavata! :P

    VastaaPoista
  2. Niin niiden pitäisi, Makia rakastaa rotutovereitaan, pentuja eritoten! :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!