sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Keuruu RN! + muuta juttua !

Helouu taas pitkästä aikaa! Eilen käväistiin Jamin kanssa Keuruun ryhmiksessä, seuranamme ihana ystäväni Maija! Jami oli ihan karvaton, joten odotukset ei tosiaan ollut korkeita, mutta olen tyytyväinen tulookseen joka oli VET ERI3 SA. Tuomari totesi Jamin ollessa pöydällä, että "Taitais ne lopukki karvat tippua jos uskaltais aivastaa" :D Mikä oli varmasti ihan totta!

Tässä arvostelu:
"Hieman keskikokoa pienempi uros. Ihanteelliset mittasuhteet. Muuten hyvä pää, hieman pyöreät silmät ja kookkaat korvat. Hyvä tilava runko, sopiva luusto, vähän niukasti kulmautunut kauttaaltaan. Karva ei tänään parhaimmillaan. Liikuu riittävällä askelpituudella. Pirteä esiintyjä."

Tuo "kookkaat korvat" kommentti oli aika jännä, koska kaikki muut ovat sanoneet (jos niitä on kommentoitu) että ihanat pienet korvat! :D Mutta kaikilla on näkemyksensä ja Jamin korvat on aika luonnontilassa verrattua monen muun mittelin korviin, niin siksikin saattavat sitten näyttää isolta. 

Tuo pirteä esiintyjä on kyllä aina kiva kuulla, varsinkin veteraanin ollessa kyseessä. Jami kyllä touhas kaikkea omaansa kehässä, paaputteli kehän laidaoilla oleville ihmisille ja kehässä oleville toisille uroksille ja ties mitä muuta! :D Käytti pikkusen hyväkseen sitä, että olin itse kipeänä ja ihan pihalla koko Keuruun reissun ajan. Ei tajuttu ottaa yhtään kuvia koko reissusta, joten sellaisia en tähän nyt saa laitettua.

Seuraava näyttely taitaakin sitten olla Vaasa Kv, ainakin näillä näkymin! Josko Jamilla ja Makialla olis molemmilla kivat turkit siihen mennessä.


Sitten muihin kuulumisiin!

Riemu pääsi puistoilemaan näin söpön Casperin (chihun pentu) kanssa!

Riemukin näytti casperin vierssä isolta, harvinainen tunne! :D


5kk ja muutama päivä ylitte! Vähän harottaa jalat minne sattuu, muttei herra oikeen vielä malta nuon kivas paikas kauaa poseerata ilman että siihen kukaan koskee!
 Ollaan treenattu vetohommia kovasti ja tokoakin ollaan saatu tehtyä. Ennen Keuruuta olin viikon Jurvassa, koirat taas saivat nauttia vapaudesta. Sielä on niin kiva koirien kanssa olla, kun voi antaa niiden juosta kaukanakin eikä kokoajan tarvitse tarkkailla että tuleekohan joku vastaan, kun tietää ettei siinä ketään ikinä lenkkeile tai pyöri ja näkyvyyskin on todella hyvä kun on paljon peltoa ympärillä.

Sitten vuoroon pari vetotreeneissä otettua kuvaa, kerrankin muistettiin kuviakin näpsiä! Kun muistais muistaki treeneistä ees joskus ottaa niin hyvä olis...


Ihan sumeita ja surkeita kuvia, mutta enpä saanut parempiakaan otettua kun oli niin pimeää ja tuo runko takkuaa vieläkin.

Ja loppuun vielä teinikoirien yhteiskuva!

Kokoero oikein korostuu kun Makia on vähän Kurkoa kauempana! :D Mutta on noille todellisuudessakin aika iso ero.

Mutta ei muutakuin palailemisiin, lähiaikoinan voisin viimein koittaa julkaista jotakin muutakin kuin kuulumisia, oon nimittäin niin kauan jo miettinyt monia aiheita mistä pitäs kirjottaa, mulla nimittäin riittäis sitä sanottavaa ja paljon! Sitä en sitten taas tiedä,  ettäkuinka fiksua sanottavaa, se jää nähtäväksi! 
 

3 kommenttia:

  1. ihana huuruinen belgi :D kestääkö paimenet samalla tavalla pinkoa kuin huskyt?

    VastaaPoista
  2. Kurko on kyllä aika ihanainen tapaus, huurustettuna tai ilman! Kyllä nuo tosi hyvin kestää pinkoilla, mutta ei ne ihan huskyjä kuitenkaan ole! :D

    VastaaPoista
  3. Hauska kokoonpano teidän valjakossanne! Sulla on kiva blogi, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!