keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lisää haasteita tähän elämään!

Sain saman haasteen jo toistamiseen (http://heissijakarvakorvat.blogspot.fi) ja koska olen kertonut jo faktat, vastailen vain 11 kysymykseen! Enkä taaskaan keksi haastettaviakaan, koska tuntuu, että kaikki muut ovat tämän jo tehneet.

Mutta nyt niihin kysymyksiin ja varsinkin vastauksiin!


1. Mitä opiskelet?
2. Missä haluaisit asua?
3. Onko sinulla tatuointeja?
4. Mitä kieliä osaat/opiskelet?
5. Jos saisit valita minkä tahansa eläimen maailmassa (vaikka uhanalainen villieläin jos haluat!), minkä haluaisit lemmikiksesi?
6. Mikä on lempi vuodenaikasi?
7. Vanhat kunnon näppäinkännykät vai modernit kosketusnäytöt?
8. Jos saisit päättää millä kulkisit kaikki matkasi, töihin tai mihin vaan, millä tahansa maan ja taivaan väliltä, mikä olisi tapasi/kulkuneuvosi?
9. Miksi päätit alkaa kirjoittamaan blogia?
10. Lukeminen vs. musiikin kuuntelu?
11. Mainitse yksi lempi tv-sarjasi!

1. Tällä hetkellä en mitään, paitsi joskus omatoimisesti kaikenlaista!

2. Täälä Eepeellä on ihan hyvä asua, vaikka vertailupohjana ei olekkaan kuin  Jyväksylä ja Saarijärvi, missä olen myös asunut. Jos ulkomaille pitäisi lähteä niin ainakin Australia ja Norja houkuttaisivat!

3. Ei vielä, tulossa on, heti kun saisin vain aikaiseksi! Aiheena ekassa tatskassa tulee olemaan Jami <3


4. Englantia ja jonkun verran Ruotsia. Saksaa ja Ranskaa olisi kiva osata!

5. Jos ajatellaan myös, että eläin sopisi lemmikiksi ja ei kärsisi siitä, niin aika kivoja vaihtoehtoja olisivat varmasti esimerkiksi tiikeri, leijona, norsu, kirahvi, delfiini, miekkavalas.. Niitähän riittäisi!

6. En osaa kyllä päättää! Talvella on ihanaa jos ei ole liian kylmä, mutta sopivasti lunta kuitenkin. Saa treenata valjakkojuttuja koirien kanssa ja käydä pulkkamäessä ja joulukin on talvella. 
Pulkkamäessä on kivaa "aikuisenakin" 

Syksyllä taas on hyvin kaunista ruska-aikaan ja saa taas aloittaa keäsn jälkeen kunnolla koirien kanssa pyöräilyn ja vetojuttujen treenaamisen, eikä ole liian kuuma pitkilläkään lenkeillä.. Ja pääsee Rytmikselle katselemaan hyviä esiintyjiä, alhaalla kuvassa Herra Ylppö!


Keväällä on ihanaa kun ei ole liian kuuma, mutta kuitenkin saa jo vähentää vaatetta ja ilmassa on jo vähän kesän tuntua, pääsiäinen, vappu ja lomat lähestyy, jee!Kesällä taas on mahtavaa kun on valoisaa, ainakin joskus niin lämmintä ettei tarvitse paljoa päällensä pukea, saa uida koirien kanssa luonnon vesissä ja ihmiset ovat usein iloisia! Aurinko, festarit, grillaus, mökkeily ja kaikki, kesä on kivaa aikaa!

DINGO!

En siis osaa päättää lempi vuodenaikaani, vaikka uskoisin, että kesä se olisi, jos olis ihan pakko valita!

7. Itseltäni löytyvät molemmat ja se on kätevää! Kosketusnäytöllä selataa facebookkia yms ja näppäimet omaavalla puhelimella on hyvä soitella ja kirjoitella viestejä.

8. Mielipide tähänkin asiaan vaikuttaisi, mutta koiravaljakolla, hevosella ratsastaen, moottoripyörän kyydissä istuen, hienolla mersulla tai helikopterilla varmaankin useimpina päivinä! :D

9. Koska halusin kerätä jotain muistonpalasia itselleni ja monet kaverini pyysivät, että alkaisin kirjoitella blogia.

10. Lukeminen silloin kun haluan rentoutua tai opiskella, mutta jos haluan pippaloida, synkistellä tai fiilistellä, niin silloin musiikin kuuntelu! Bastille - Pompeii on muuten uusi lempibiisini! Olen rakastunut, niiiin rakastunut!

11. Äääää, vaikee! Mutta jos sanon sellaisen mitä olen juuri alkanut seuraamaan ja mistä pidän, niin vastaus on Holmes NYC!

Josko seuraavaksi sitten sen haasteen pariin, missä piti opettaa koiralle uusi temppu ja kuvata opetteluvaiheita ja lopputulosta! Oon toki opettanut montakin temppua koirille tässä haasteen saamisen jälkeen, mutta eipä ole tullut kuvattua, laiska mikä laiska! :D

Tänään kävin aivan ihanalla metsälenkillä koirien kanssa, oli niiiiiiiiiiin hieno sää kyllä, etten edes muista, milloin olisin pelkän sään takia ollut niin iloinen. Ihana pitää koiria irti ja lenkkeillä niin korvessa, ettei todellakaan ole riskiä, että joku tulisi vastaan, vaikka kaikkihan on aina mahdollista. Kameran jätin ihan tarkoituksella kotiin, ihana välillä tehdä metsälenkkejäkin ilman sitä ja nauttia itsekkin täysin rinnoin, ilman että niskat on kipeenä kameran kantamisesta! Tästä syystä tekisi mieli hommat puhelin, jossa olisi kohtuullinen kamera, nimittäin tällä hetkellä toisen puhelimeni kamera ei toimi ollenkaan ja Huaweissa nyt on niin hidas ja uskomattoman huono kamera (ellei puhelinta onnistu tukemaan johonkin ja kohde on aaaaaivan hievahtamassa), ettei sillä viitsi juuri kuvia ottaa! Ehkä päädyn lähtemään piakkoin siis puhelinkaupoille, saa nähdä!


Enkä muuten taaskaan tajua, miksi tämä bloggeri laittaa tämän tekstin tälläiselle pohjalle. Tai no tajuan, vissiin siksi kun kopioin nuo kysymykset suoraan toisesta blogista, mutta siis miksi en saa tätä sitten korjattua tässä? Oon vaan ehkä liian tyhmä tähän bloggaamiseen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!