maanantai 18. helmikuuta 2013

Melkein saatiin kuvia treeneistä! :D

Oon tosi huono ottamaan ja otattamaan kuvia koirien & mun treeneistä.. En meinaa ikinä muista itse kuvata tai pyytää jotain toista kuvaamaan. Tänään kuitenkin pikkusiskoni otti muutaman kuvan tokotreeneistä ja vaikken vielä saanut kuin kuvan missä ollaan vasta treeneihin menossa, päätin sen tähän laittaa!

Poika ja Isä matkalla tokoileen! Jamin silmät ihan pullollaan ku luuli että jätän ne Julian kans autoon :D

Tänään mulla oli vaihteen vuoksi maanantain tavoitteellisten tokoiluissa mukana Jami ja Riemu, Makia sai ansaitun maanantaivapaan ja Taika myös. Jami oli ekaa kertaa uudella hallilla mukana ja teki siihen nähden kivasti! Otettiinkin kyllä tosi helppoja juttuja, (luoksetulo, seuraamisesta maahan, jne) ettei ihmekkään että homma toimi, mutta tärkeintä on kuitenkin että molemmille jäi hyvä fiilis ja Jami pystyi hyvin tekemään hommia hallissa. Ainut miinus että herra päätti yrittää kerran merkata halliin, urokset.. Riemu kykeni keskittymään yllättävän hyvin, eikä vetänyt suuria stressejä toisista koirista, tyytyväinen olen siis niin isään kuin poikaankin!

Ehkäpä Julia saa laitettua kuluvan viikon aikana mulle muutaman tokoilukuvan, niin voisin niitä muidenkin iloksi (tai kauhuksi) tänne lisäillä. Päätin myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja opetella siihen, että jokaisesta näyttelystä muistasin hommata itselleni edes yhden kuvan, niitä on niin ihana katsoa sitten parin vuoden päästä.. Ja samoin olisi viimein kiva saada hakutreeneistäkin jotain kuvaa, eihän siitä olekkaan kuin vuosi, kun ekan kerran hakutreeneissä muutaman vuoden tauon jälkeen alettiin taas käymään!

Oon muuten ehkä pikkusen outo.. Ikävöin tänään syksyä! Siis syksyä, vaikka kesä on tulossa! Katselin syksyn vetotreenivideoita- ja kuvia ja tuli hirveä hinku pyöräilemään ja ajelemaan kärryllä koirien kanssa. Oon ehkä vähän pimahtanut. Taidan kuitenkin vakaasti uskoa, että viimeistään kevään mittaan innostun kesästä, tai oikeastaan, taidan innostua jo nyt, kun ajattelen koirien uittamista, aurinkoa, festareita, yölenkkejä, juhannusta, mökkeilyä, grillausta ja kaikkea ihanaa, oi ihana kesä, tule jo! ( Ja sen jälkeen ihana syksy ja pyöräilyt, sekä kärryajelut! ;) )

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!