perjantai 9. maaliskuuta 2012

Perhe on paras ja pahin

Kuvahaasteen kolmas päivä ja aiheena olis perheenjäsen. Ideahan on siis laittaa kuva/kuvia aina päiväkohtaasen aiheen mukahan. Aiheita en ala joka postaukseen laittamaan, ne näet tästä.

Mulla on iso perhe. ( Vaikka virallisesti mun perheeseen ei taideta laskea kuin Mankku.) Mullon äiti ja isä ( ja kaikki yllättyivät :D ) 7 pikkusisarusta, Mankku, isovanhempia, enoja, yksi maailman paras täti, setä ja kaikenpäälle paljon serkkuja. Voisin myös sanoa että tietyt ystäväni kuuluvat melkein perheeseen. Mielestäni he todellakin ovat sitä, koska ovat asuneet kanssani monta vuotta tai muuten vain elämässäni olleet niin paljon.  Se on ihana asia, että ympärillä on paljon rakkaita, mutta toisaalta myös kurja, koska ei millään kerkeä olla kaikkien kanssa niin paljon kuin haluaisi. Onneks yhteydenpito on nykyään helppoa.

Asun koirieni ja miehekkeeni Mankun kanssa. Koirat ja Mankku taitavat siis olla lähimmät perheenjäseneni. Siksi muutama kuva Mankusta ja Jamista, koska hyvää yhteiskuvaa Mankusta ja koirista ei ole. Laitoin myös pari kuvaa minusta ja sisaruksistani, sitä kun sanotaan että sisaruksiin on se elämän pisin ihmissuhde.


Mankku ja Jami -10
Samat kaverit <3 -10Mankku ja toistaiseksi nuorin pikkusisarukseni Mandy


Osaa sisaruksistaniHet musta seuraava, eli Kikaeela!

6 kommenttia:

 1. Hyvä kuva Mankusta ja Mandysta! Ihan ku teijjän oma lapsi olis... :DDD

  VastaaPoista
 2. Mankku tykkää hulluna lapsista ja toivois että meillä olis jo muksu, hui! Mankusta löytyy tosi paljon kuvia pienten lasten kanssa, aina se touhottaa niitten kanssa jos mahollista :D

  VastaaPoista
 3. Ompas kivoja kuvia! :) Ps. sun hiukset<3 :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiitos! :) Nää kuvat on mustaki ihan kivoja, ku on suht onnistuneita ja kuitenki tärkeitä ihmisiä ja maailman tärkein koira kuvissa<3

  VastaaPoista
 5. Aijjaijai oot unohtanu tehdä seuraavan haasteen :D

  VastaaPoista
 6. Ei eilen keriinny paljo koneella olemahan! :D

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, myös kritiikki, joten eikun sormet syyhyämään!